Γυναίκα Λέων (πως ερωτευεται, πως να την κερδισω, πως να την κατακτησεις)

2:02 π.μ.
*για τον ανώνυμο φίλο που το ζήτησε.

Παντού μαζί σου.


1.Πώς να την φλερτάρεις....

Η γυναίκα Λέων τρελαίνεται για προσοχή. Είτε της αρέσεις είτε όχι, παίρνει βαθιά ικανοποίηση όταν τη φλερτάρεις. Ακόμα κι αν δε το δείχνει, ακόμα κι αν αγνοεί τα μηνύματά σου. Το φλερτ σου, πρέπει να είναι επίμονο και να την πολιορκείς ασταμάτητα: αν δεν σε πρόσεξε με την πρώτη, υπάρχει πιθανότητα κάποια στιγμή που θα νιώθει μόνη και παραμελημένη, να το ξανασκεφτεί. Είναι αυτός ο τύπος γυναίκας που έχει θαυμαστές για "καβάντζα".

Θα εντυπωσιαστεί από έναν άνδρα που είναι έξυπνος και ατακαδόρος, που προσέχει πολύ τις ακριβείς λέξεις που θα χρησιμοποιήσει. Οι χυδαίοι άντρες την απωθούν και τους μπλοκάρει χωρίς δεύτερη σκέψη! Την ενοχλούν επίσης μικροπράγματα, όπως η κραυγαλέα κακή ορθογραφία. Πες της ή γράψε της κάτι ψαγμένο κι αν σου απαντήσει εξίσου ψαγμένα, πάει να πει ότι την ιντριγκάρεις.

Μίλα της για ουδέτερα πράγματα και μην μπεις στο ψητό από την πρώτη στιγμή. Αν της ζητήσεις να βγείτε, χωρίς να ξέρει τίποτα για εσένα, λογικά θα πει όχι. Αν το πρώτο μήνυμα που της γράψεις είναι τύπου "είσαι ελεύθερη;" , μοιάζεις απαιτητικός και πιεστικός -σαν να της ζητάς σχέση- και νιώθει να παραβιάζεται ο χώρος της. Αν όμως τη φλερτάρεις ρωτώντας την ακίνδυνα πράγματα για τον εαυτό της (για το σκύλο της, για τα ταξίδια που έχει πάει, για τις σπουδές της, τα όνειρά της) και αν βρείτε ότι έχετε κάποιο κοινό πάθος, θα νιώσει σαν να σε ξέρει χρόνια και θα σου δώσει το εισητήριο για το πρώτο σας καφεδάκι.

Tip: απόφυγε προσωπικές ερωτήσεις για προσωπικά δεδομένα, τύπου "πότε έκανες σεξ τελευταία φορά;" "πότε έκανες τελευταία φορά σχέση" "γιατί χώρισες με τον πρώην;". Seriously?


2. Πρώτο ραντεβού.

Κάνε τη να νιώσει άνετα. Κάθε Λέων έχει τεράστιο άγχος με το θέμα της εικόνας και της εμφάνισής της. Αν της ζητήσεις ...

...διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψτε Τα Σχόλιά Σας!!

Εικόνες θέματος από GelatoPlus. Από το Blogger.