ΣΕΛΗΝΗ σύνοδος Πλούτωνας (γενέθλια όψη)
Είστε άτομα με έντονο ψυχισμό. Βιώνετε όλα τα συναισθήματα με μια διάθεση δυσπιστίας. Δεν αφήνεστε εύκολα στις συγκινήσεις που έχουν να σας προσφέρουν οι ανθρώπινες σχέσεις, αντίθετα, είστε ένας πολύ βαριά οχυρωμένος άνθρωπος, που θεωρεί τον κόσμο απρόβλεπτο και υποβάλλει σε εξέταση κάθε επιρροή προς το άτομό του.

Ναι, είστε καχύποπτοι. Αλλά δεν δέχεστε τον τίτλο του "παρανοϊκού". Απλώς προφυλάσσετε πολύ καλά την περιοχή σας και είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε το ευχάριστο και το δυσάρεστο, με τον ίδιο σκεπτικισμό. Ψάχνετε τα κίνητρα που μπορεί να κρύβονται υπογείως, πίσω από την κάθε κίνηση των ανθρώπων προς εσάς. Αναζητάτε κίνητρα πολέμου, ακόμα και σε καταστάσεις ειρήνης. Προετοιμάζεστε για όλα.

Ναι, ο συναισθηματικός κόσμος σας, βρίσκεται σε κατάσταση άμυνας. Είστε υπερπροστατευτικοί με τον εαυτό σας και ό,τι αγαπάτε. Πριν βάλετε ένα πρόσωπο στη ζωή σας, ερευνάτε το υπόβαθρό του, τις παρέες του, την οικογένειά του- όσα μπορεί να σας δώσουν στοιχεία ότι "έρχεται φιλικά".

Αυτή η όψη δείχνει μια ιδιότροπη σχέση με την Μητέρα σας. Πιθανότατα, όταν ήσαστε παιδί, εκείνη ασκούσε πλήρη έλεγχο στο ζωτικό σας χώρο, με το πρόσχημα της ασφάλειας- ίσως ήσαστε από εκείνα τα παιδιά που ένιωθαν να μεγαλώνουν "μέσα σε γυάλα". Αυτό σας δημιούργησε μια αίσθηση ότι το Εγώ σας, κινδυνεύει από τις Ομάδες, τις Παρέες, τους Άλλους, τις Μάζες. Μεγαλώνοντας αγωνιζόσαστε να αποδείξετε ότι μπορείτε ολομόναχοι να "κάνετε καλά" ολόκληρες ομάδες. Και όταν έπρεπε, το κάνατε, ρίχνοντας τις βόμβες σας, αιμοβόρα, χωρίς έλεος, μέσα σε τέτοιες ομάδες που στα μάτια σας έμοιαζαν "αγέλες λύκων". Και το απολαμβάνατε.

Ίσως ακόμα να έχετε μια διάθεση να κρατάτε αθέατο και δυσπρόσιτο το περιεχόμενο της ψυχής σας. Μυστικοπαθείς, καλά αυτοκυριαρχημένοι και μετριοπαθείς στις αντιδράσεις σας, έχετε το ανέκφραστο ύφος ενός χαρτοπαίκτη, που κρύβει με μια μάσκα όσα συμβαίνουν εντός του. Κρατάτε γερά και με υψηλή αντοχή τα κομμάτια του εαυτού σας για τον εαυτό σας μόνο.

Διατηρείτε την εσωτερική ισορροπία μέσα σας με αξιοθαύμαστο κουράγιο, απέναντι στην εξωτερική πραγματικότητα, όμως συχνά αισθάνεστε μοναχικοί πρωταγωνιστές στη σκηνή. Σαν να "βαρούν αλλού τα τύμπανα" και εσείς να είστε απ' έξω. Έχετε την ικανότητα να είστε μέλος της ομάδας, αλλά και με το ένα πόδι εκτός. Έχετε την ικανότητα να σκέφτεστε κι από τις δύο πλευρές τα πράγματα, βάζοντας ωστόσο πρώτα το συμφέρον σας και όσα σας κάνουν πιο δυνατούς.

Οι όψεις Συνόδου, δεν είναι ποτέ πολύ θετικές ή πολύ αρνητικές. Έτσι και σε αυτή την περίπτωση, δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτή η στρατηγική που ακολουθείτε στο συναίσθημά σας, είναι πάντοτε νικηφόρα ή πάντοτε καταστροφική. Τα αποτελέσματα είναι μεικτά, καθώς ρέπετε από το ένα άκρο στο άλλο.

Άλλοτε είστε σοφοί και άλλοτε απλώς "ανόητοι" πράττοντας σύμφωνα με ένστικτα αυτοσυντήρησης.
Άλλοτε πέφτετε σε καλές περιπτώσεις και άλλοτε πληρώνετε ακριβά τα παιχνίδια επικράτησης.
Άλλοτε καταφέρνετε καλά να περιφρουρήσετε το συναίσθημά σας και άλλοτε "καρφώνονται" οι προθέσεις σας, εν αγνοία σας.
Άλλοτε σας αντιμετωπίζουν σαν ευάλωτο και ανασφαλή και άλλοτε σαν επικίνδυνο αντίπαλο, που χρειάζεται να πάρει ένα μάθημα.
Rate this posting:
{[['']]}

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψτε Τα Σχόλιά Σας!!

Από το Blogger.