ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑ (μερη σωματος, σημεια σωματος)

ΚΡΙΌΣ

Κυβερνά το κεφάλι, τα μάτια, τη στοματική κοιλότητα, τα αυτιά. Υποφέρει από αϋπνίες, πονοκεφάλους (οξείς ή χρόνιους), πυρετούς. Ζει μια ζωή αγχώδη και υπερκινητική. Έχει ανάγκη που και που από ηρεμία και ησυχία, το καλύτερο φάρμακο. Ειδικές ευαισθησίες: πονόδοντοι, προβλήματα μείωσης όρασης, νεφροπάθειες, ασθένειες του κυκλοφορικού συστήματος, αιμορραγίες, φλεγμονές του στόματος. Οι Κριοί είναι οι καλύτεροι πελάτες του ωρλ καθώς έχουν τάση για λοιμώξεις που διασπείρονται από το στόμα προς το έσω ους.

ΤΑΎΡΟΣ

Κυβερνά το λαιμό, τον αυχένα, τις φωνητικές χορδές, αμυγδαλές. Υποφέρει από παθήσεις του ανώτερου αναπνευστικού: λαρυγγίτιδες, φαρυγγίτιδες, αμυγδαλές, πονόλαιμους. Μπορεί να έχει προβλήματα μεταβολισμού ή πέψης. Έχει τάσεις παχυσαρκίας, οφειλόμενης σε αδενοπάθειες. Διαβήτης. Ευάλωτος και σε ψυχικές νόσους που σωματοποιούνται.

Καβάφης: πέθανε από καρκίνο του λάρυγγα. (Ταύρος)


ΔΊΔΥΜΟΙ

Κυβερνούν τα χέρια, ώμους, πνεύμονες, θώρακα (πλευρά), δάχτυλα χεριών. Υποφέρει από αναπνευστικά προβλήματα: συχνά άσθμα, αλλεργίες, βρογχίτιδες, κρεατάκια. Ευαισθησία στους ώμους, τα χέρια, τα πλευρά: συχνά κατάγματα, εξαρθρώσεις ώμου, κλπ. Εύθραυστο νευρικό σύστημα: άγχος, νευρικότητα, κρίσεις. Προβλήματα στα δάκτυλα χεριών: αρθρίτιδες, ρευματισμοί. Οργανισμός ευάλωτος στα φάρμακα γενικά.http://www.zappit.gr/wp-content/uploads/2016/05/zp_17021_vougiouklaki.jpg
Αποτέλεσμα εικόνας για χουκλη

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, Καρκίνος στο ζώδιο, έφυγε από καρκίνο του στήθους. Το στήθος είναι το κυρίαρχο όργανο των Καρκίνων. Αλλά και η δημοσιογράφος Μαρία Χούκλη, είναι επίσης Καρκίνος.

ΚΑΡΚΊΝΟΣ

Κυβερνά το στομάχι, το στήθος, τον οισοφάγο. Υποφέρουν από γαστροοισοφαγικές διαταραχές: δυσπεψία, στομαχικό έλκος, παλινδρόμηση, φούσκωμα. Συχνά το συναισθηματικό άγχος προκαλεί πονοστόμαχο, είτε ακραία, διαταραχές πρόσληψης τροφής (ανορεξία). Ειδική ευαισθησία στο στήθος: πιθανή ανάπτυξη όγκων.

ΛΈΩΝ

Κυβερνά την καρδιά, τη σπονδυλική στήλη, την πλάτη. Υποφέρει κυρίως σε ό,τι αφορά το κυκλοφορικό του σύστημα: ταχυκαρδίες, πανικοί, καρδιακές ενοχλήσεις. Θέματα αιματολογικά: διαταραχές σύστασης αίματος, πήξης του αίματος, κλπ. Επίσης, όσον αφορά στη σπονδυλική στήλη, εμφανίζονται πόνοι στην πλάτη, κύρτωση, ορθοπεδικά θέματα και διαταραχές του μυελού των οστών.

http://www.followme.gr/sites/default/files/styles/article_main_image/public/kariotakis.jpg?itok=bkOr-APs
Ο Σκορπιός, Κώστας Καρυωτάκης, προτίμησε να βάλει τέλος στη ζωή του με μια σφαίρα στην καρδιά. Η καρδιά βεβαίως είναι το κατεξοχήν όργανο του Λέοντα, αντίθετου ζωδίου του Σκορπιού. 


ΠΑΡΘΈΝΟΣ

Κυβερνά τα έντερα, καθώς και τη λεκάνη. Υποφέρει από άγχη και νευρώσεις που εκδηλώνονται με διαταραχές των εντέρων: δυσκοιλιότητα, φούσκωμα, τυμπανισμός. Φιλάσθενο ζώδιο, αλλά και αρρωστοφοβικό, ίσως και λίγο υποχόνδριο. Τείνει να καταναλώνει φάρμακα με ευκολία, καθώς και να γίνεται "γιατρός του εαυτού του" κάνοντας ...διαγνώσεις και χορηγήσεις φαρμάκων. Μπορεί να υποφέρει από ανεξήγητους πόνους της μέσης και της λεκάνης και είναι τακτικός πελάτης ιαματικών λουτρών.

ΖΥΓΌΣ

Κυβερνά τα νεφρά, το ουροποιητικό σύστημα, τους όρχεις και τις ωοθήκες. Υποφέρουν συχνά από διαταραχές του ουροποιητικού συστήματος: ουρολοιμώξεις, μυκητιάσεις, συχνοουρίες -λόγω στρες-, έως σοβαρότερα νεφρικά προβλήματα. Είναι ευαίσθητοι σε νοσήματα γυναικολογικά/ανδρολογικά, είτε ενδογενή (ορμονικά), είτε εξωγενή (μολύνσεις). Η κατανάλωση υγρών βοηθά στην ισορροπία των ευαίσθητων οργάνων τους.

ΣΚΟΡΠΙΌΣ

Κυβερνά τα γεννητικά όργανα, τον πρωκτό, τη μήτρα. Υποφέρει από προβλήματα που σχετίζονται με την απόληξη του εντέρου: διαταραχές κενώσεων, φουσκώματα, πόνους, σκωληκοειδίτιδες, περιτονίτιδες, δυσκοιλιότητα, αίμα στα κόπρανα. Συχνά όλα αυτά συνδέονται με ψυχολογικούς παράγοντες, υπερβολική εσωστρέφεια, αυτοέλεγχο (πρωκτικές προσωπικότητες...). Ειδική ευαισθησία στα γεννητικά όργανα, προστάτη, κόλπο. Δυσμηνόρροια στις γυναίκες.

ΤΟΞΌΤΗΣ

Κυβερνά τους μηρούς και το συκώτι. Υποφέρουν συνήθως από προβλήματα οφειλόμενα στην τάση τους για διατροφικές υπερβολές. Η παχυσαρκία είναι ένα πρόβλημα, ενώ από κοντά έρχονται σε νευρολογικό επίπεδο, οι βουλιμικές τάσεις. Οι Τοξότες συνηθίζουν να βλάπτουν και το συκώτι τους, πίνοντας, τρώγοντας ακατάλληλες τροφές, ουσίες, φάρμακα. Η χοληστερίνη είναι κοινό εύρημα στις αιματολογικές εξετάσεις πολλών Τοξοτών.

Αποτέλεσμα εικόνας για rock hudson
Ο Σκορπιός Ροκ Χάντσον, πέθανε από AIDS, ασθένεια σχετιζόμενη με τη σεξουαλικότητα.

ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ

Κυβερνά τα οστά, την επιδερμίδα, το σπλήνα και τα γόνατα. Οι αρθρώσεις των οστών υποφέρουν συχνότερα στους Αιγόκερους: αρθρίτιδες, κατάγματα μικρών οστών, οστεοπόρωση στις γυναίκες.  Ο οργανισμός τους έχει ανάγκη από βιταμίνες και ασβέστιο κάτι που φαίνεται στην ωχρότητα της επιδερμίδας τους. Το ανοσοποιητικό σύστημα και ιδίως ο σπλήνας, πλήττεται πρώτο από τη σκληρή και ενεργητική ρουτίνα του καθημερινού αγώνα ενός Αιγόκερω.

ΥΔΡΟΧΌΟΣ

Κυβερνά το κυκλοφορικό σύστημα, τα καλάμια, τις γάμπες, τους αστραγάλους. Υποφέρουν συνήθως από κακή κυκλοφορία του αίματος και κακή οξυγόνωση του οργανισμού: είναι επιρρεπείς στα καρδιαγγειακά νοσήματα και εγκεφαλικά λόγω αγχώδους τρόπου ζωής, καπνίσματος, αϋπνίας. Συχνά έχουν ζαλάδες και πονοκεφάλους, ενώ η αναιμία, η πίεση, η αστάθεια είναι κλασικά και καθημερινά στους Υδροχόους.

ΙΧΘΕΊΣ

Κυβερνά τις φτέρνες, τα πέλματα και τα δάχτυλα των κάτω άκρων, καθώς και το ανοσοποιητικό σύστημα. Υποφέρουν κυρίως από συναισθηματικές διαταραχές, οι οποίες επιδρούν αρνητικά στο ανοσοποιητικό τους σύστημα και τους κάνουν πιο ευάλωτους σε παθήσεις (είναι γνωστό ότι η κακή ψυχολογία και διατροφή, εξασθενεί το ανοσοποιητικό). Οι Ιχθείς προσβάλλονται από λοιμώδη νοσήματα και μικροβιακές μολύνσεις μεταδιδόμενες από υγρά, ενώ είναι διάσημη η ευαισθησία των κάτω άκρων τους: τα νύχια των ποδιών τους, οι φτέρνες, οι αρθρώσεις τους. Οι Ιχθείς είναι τέλος, επιρρεπείς σε εθισμούς: αλκοόλ, φάρμακα, ουσίες.


4 σχόλια:

 1. Καλησπέρα Astrovroxi!!Ήθελα να σας πω ότι το blog σας είναι πολύ ωραίο και η ψυχολογική βάση των άρθρων στην οποία στηρίζεστε το καθιστά ευχάριστα διαφορετικό σε σύγκριση με τις επιφανειακές αστρολογικές αναλύσεις άλλων blog.Ως εκ τούτου παίρνω το θάρρος να σας ζητήσω άρθρο που να αφορά στην περίφημη όψη συνόδου σελήνης και πλούτωνα.Πιστεύω ότι πρόκειται για μία από τις πιο ''δύσκολες'' όψεις σ'ένα ωροσκόπιο.Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και πάλι μπράβο για το blog σας!! :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καταρχάς χαιρομαι που βλέπω ότι επανήλθατε με νέο υλικό το οποίο έχω ξεκινήσει να διαβάζω.

  Επειδή βρίσκω τις αναλύσεις σας μοναδικές και πολύ ενδιαφέρουσες θα ήθελα να σας ζητήσω αν μπορείτε να κάνετε ανάλυση για σχέση Άντρα Καρκίνου και Γυναικας Αιγόκερου.

  Επίσης σε περίπτωση που θα σας ενδιέφερε κάποια συνεργασία με μια σελίδα που έχει προδιαγραφές να κάνει την δουλειά σας περισσότερο γνωστή, είμαι ο διαχειρηστής της σελίδας http://ethernews.com/ και θα μπορούσα να φτιάξω ένα τομέα αποκλειστικά για εσάς με αμοιβαία οφέλη φυασικά από τα κέρδη από διαφημίσεις.


  Ευχαριστώ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε Τα Σχόλιά Σας!!

Εικόνες θέματος από GelatoPlus. Από το Blogger.