Πως Ερωτευονται τα Ζωδια (Κριός-Ταύρος-Δίδυμοι-Καρκίνος)Κριός

Οι Κριοί πολιορκούν στενά το αντικείμενο του έρωτά τους: ακόμα και οι γυναίκες διεκδικούν το πρόσωπο που τις ενδιαφέρει και δεν περιμένουν να τις κυνηγήσει εκείνος. Εκδηλώνουν τον έρωτά τους όσο πιο άμεσα γίνεται, δια της ευθείας οδού:  "Μου αρέσεις." "Θέλω να γίνει κάτι μεταξύ μας". Αν βρουν έστω λίγη ανταπόκριση, θα συνεχίσουν τη διεκδίκηση. Αν πάρουν απόρριψη, δε θα χάσουν χρόνο- ίσως ξαναπροσπαθήσουν μετά από μήνες, χρόνια, αλλά προς το παρόν, κοιτάζουν αλλού. Τα ερωτικά τους μηνύματα και ραβασάκια, δηλώνουν εγωκεντρισμό: "Γιατί σ'αγαπάω τόσο; Γιατί μ'αγαπάς κι εσύ; Πόσο με αγαπάς; Πόσο πολλά μπορείς να μου δώσεις; Μέχρι πού θα έφτανες για μας;" Κατά τ'άλλα, οι Κριοί, δεν συμπαθούν ακριβώς τα "χαριτωμένα" ερωτόλογα και τις γλύκες. Προτιμούν τα ερωτικά υπονοούμενα, τα πρόστυχα παρατσούκλια, που έχουν μια δόση ερωτικής επιθετικότητας. Η λεπτότητα του Ζυγού κείται μακριά από τους ερωτευμένους Κριούς. Οι Κριοί είναι επίσης προκλητικοί και πειρακτικοί όταν βρίσκονται δίπλα στο ταίρι τους: σαν να τους προκαλούν σε ερωτική μάχη. Πειράζουν τα μαλλιά τους, έρχονται στα κρυφά και τους δίνουν ύπουλα χάδια, τους θίγουν λεκτικά αναζητώντας "τιμωρία". Τους τσιτώνουν, ώστε να τα δώσουν όλα στο κρεβάτι.

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι φτιαγμένοι για αποκλειστικότητα στις σχέσεις τους και είναι ικανοί να επενδύσουν χρόνο για μια ποιοτική σχέση.  Το κρεβάτι είναι πολύ σημαντικό για τους Ταύρους και η σωματική επαφή είναι διαρκής. Δεν γίνεται να έχεις ένα/μια Ταύρο στον ίδιο χώρο με το ταίρι του και να μην κάθεται ο ένας πάνω στα γόνατα του άλλου, τουλάχιστον. Οι Ταύροι είναι ενοχλητικά εκδηλωτικοί δημόσια: κρατούν τη μέση του συντρόφου, κοιτάζονται γλυκά, φιλιούνται, αγκαλιάζονται. Δείχνουν ότι ο άλλος είναι Ιδιοκτησία τους. Ζηλεύουν αλλά και θέλουν να τους ζηλεύουν. Οι Ταύροι δεν ενδιαφέρονται για σύντομες σχέσεις αλλά για μακροχρόνιες: ακόμα κι αν απογοητευθούν από το ταίρι τους, ακόμα κι αν το ταίρι τους δεν νιώθει όσα νιώθουν γι'αυτό, οι Ταύροι δεν καταθέτουν τα όπλα. Παλεύουν για μια σχέση, ακόμα κι αν ακούσουν το "Θέλω να μείνουμε φίλοι". Μετά από ένα χωρισμό, δεν ξεκινούν αμέσως νέα σχέση, αλλά παραμένουν στα παλιά για όσο καιρό χρειαστεί για να βεβαιωθούν ότι "τελείωσε". Οι Ταύροι θέλουν ήρεμες σχέσεις, θέλουν δοτικούς συντρόφους, θέλουν άτομα που να τους δίνουν αξία, χρόνο, τρυφερότητα, ηδονή. Θέλουν εκδηλωτικότητα στα συναισθήματα και απελευθέρωση στο κρεβάτι. Θέλουν κεράκια, αρώματα, μουσική, φωτισμό, γλυκόλογα- όλα αυτά.

Δίδυμοι

Οι ερωτευμένοι Δίδυμοι, κάνουν τα πάντα για να δούν το ταίρι τους να χαμογελάσει. Είναι ανάλαφροι, υποστηρικτικοί, ανεκτικοί και βλέπουν τη θετική πλευρά σε όλα όσα μοιράζονται με το αγαπημένο πρόσωπο. Μπορούν να κάνουν τον γελωτοποιό για να φτιάξουν τη διάθεσή του, να πουν τα γνωστά χαζά αστεία τους, να καλύψουν τη σιωπή και την αμηχανία με την ζωηρή φλυαρία τους. Αφοσιώνονται αρκετά και βάζουν στο επίκεντρο το σύντροφό τους, ενώ οι ίδιοι περιστρέφονται γύρω του σαν δορυφόροι. Η μιζέρια δεν έχει χώρο στη σχέση τους και πάντα βρίσκουν πρωτότυπες ιδέες για να αλλάξουν παραστάσεις και να ανανεωθούν. Δίνουν ελευθερία, χώρο και σεβασμό στο ταίρι τους και ποτέ δεν γίνονται κτητικοί/δραματικοί, όταν εκείνο ξοδεύει χρόνο σε φίλους και στη δουλειά. Οι Δίδυμοι μπορούν να διατηρήσουν μακροχρόνιες σχέσεις άνετα, γιατί δέχονται τις αλλαγές που φέρνει ο χρόνος στους ανθρώπους και στις δραστηριότητες. Όλα τα περνούν δίπλα στο άτομο που επιλέγουν. Υπάρχουν πιστοί Δίδυμοι, αλλά σίγουρα αυτοί δεν είναι οι παραμελημένοι Δίδυμοι....

Καρκίνος

Οι ερωτευμένοι Καρκίνοι ζουν κυριολεκτικά για το ταίρι τους- πρώτα εκείνο, μετά οι ίδιοι. Η δική τους ψυχολογία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πόσο έχουν καταφέρει να ευχαριστήσουν τον άνθρωπο που αγαπούν. Η καθημερινότητά τους είναι ένας αγώνας όπου, δίνουν, δίνουν, δίνουν και ζητούν ως ανταπόδοση έστω κάτι λίγο. Σεξουαλικά είναι υπερ ευαίσθητοι: απεχθάνονται το βίαιο φιλί, το σπρώξιμο στον τοίχο, το άγαρμπο χούφτωμα, την μονομερή ικανοποίηση, την ασέβεια σε αυτό τον ιερό ναό, το Σώμα. Δύσκολα θα υποχρεώσουν το ταίρι τους να τους ικανοποιήσει με τρόπους που θα το φέρουν σε δύσκολη θέση. Συναισθηματικά είναι κάποτε συγκρατημένοι έως συντηρητικοί, δυσκολεύονται να πάρουν πρωτοβουλίες, τα χάνουν όταν κοιτάζουν τον άλλο στα μάτια. Χρειάζονται τόνους επιβεβαίωσης για να ανοιχτούν και να δείξουν αυτά που έχουν μέσα τους. Είναι όμως προστατευτικοί σύντροφοι: θα μπουν μπροστά σαν ασπίδες, σε όποιον τολμήσει έστω να αγριοκοιτάξει το ταίρι τους, θα υπερασπιστούν τη σχέση τους από επίδοξα "τρίτα άτομα" κρατώντας χαμηλό προφίλ και αξιοπρέπεια. Ισχύει πως οι Καρκίνοι κάνουν "τα στραβά μάτια" στις παρατυπίες του συντρόφου τους και όσο περνούν τα χρονια εξαρτώνται όλο και περισσότερο πάνω του- στο βαθμό της ..θεοποίησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψτε Τα Σχόλιά Σας!!

Εικόνες θέματος από GelatoPlus. Από το Blogger.