Τα ζώδια στο κρεβάτι (18+)
Κριός
 

Κυβερνήτης Πλανήτης
Ο Άρης, θεός της δράσης και της επιθετικότητας!
Σεξουαλικά ο Κριός είναι μια βόμβα που περιμένει να εκραγεί! Ο ενθουσιασμός του αφορά κυρίως στην διεκδίκηση παρά στην ουσιαστική κατάκτηση και, παρότι φαίνεται να του αρέσει η κυριαρχία, δεν αναζητά ωστόσο παθητικούς συντρόφους.
Η ρουτίνα φέρνει βαρεμάρα στους Κριούς, έτσι, αν σας ευχαριστεί η ιεραποστολική στάση προτιμήστε ένα άλλο ζώδιο. Αν πάλι σας αρέσουν οι παθιασμένοι εραστές και τα ακροβατικά κόλπα, βρήκατε τον Παράδεισό στον Κριό σας!

Αγαπημένη Στάση
Πάντα από πάνω, πάντα έχει τον έλεγχο.

Αγαπημένο Παιχνίδι

Χειροπέδες! Όπως είπα, στους Κριούς αρέσει να έχουν τον έλεγχο.

Άντρας Κριός στο Κρεβάτι
Ο άντρας Κριός είναι πληθωρικός, επιθετικός και 100% αρσενικό! Είναι της σχολής Ψεκάστε-Σκουπίστε-Τελειώσατε, γι'αυτό, αν ψάχνετε κάποιον για ρομαντικά δείπνα υπό το φώς των κεριών και ατέλειωτες βόλτες στην ακρογιαλιά, συνεχίστε να ψάχνετε. Είναι ο κλασικός εραστής των 5 λεπτών, που χτυπάει και φεύγει. Δεν είναι επιρρεπής στην απιστία, εκτός αν τον κάνετε να πλήττει στο κρεβάτι...

Γυναίκα Κριός στο Κρεβάτι
Αντιμετωπίζει το σέξ σαν μια φυσική πράξη, παρά σαν απόσμασμα από ένα σαχλό ρομαντικό μυθιστόρημα. Αν έχετε βαρεθεί την αυτοϊκανοποίηση και θέλετε να γνωρίσετε μια γυναίκα που θα σας φερθεί σαν να είστε ένα κομμάτι κρέας, τότε κάντε one-night-stand με μια Κριαρίνα.
Θα έχει εξαφανιστεί προτού ξυπνήσετε και μπορεί να μην θυμάστε ούτε το μικρό της όνομα την επόμενη φορά που θα την δείτε. Είναι ελαφρώς kinky, οπότε μην ξαφνιαστείτε αν την ακούσετε να μιλάει πρόστυχα ή αν σας στήσει στα γόνατά της και σας δείρει. Είναι απλώς μια γυναίκα στην τελική. Είστε εσείς αρκετά άντρας για να τα βάλετε μαζί της;

Πώς να ανάψετε τον Κριό
Άν θέλετε να ανάψετε έναν Κριό, περάστε τα δάχτυλά σας κατά μήκος των μαλλιών του/της. Είναι ένα τέλειο προκαταρκτικό! Επίσης γλείψετε ή φιλήστε τα μάγουλα και το λαιμό τους. Προσοχή στα σάλια σας όμως! Δεν θα ήθελαν να τους σαλιάσετε...

*
Ταύρος

Κυβερνήτης Πλανήτης
Η Αφροδίτη, θεά του έρωτα, της ομορφιάς και του σέξ.
Οι Ταύροι έχουν άνεση στο ερωτικό παιχνίδι αφού τους κυβερνά η Αφροδίτη, θεά της Αγάπης! Ο Ταύρος έχει όλα τα στοιχεία που ένας εραστής θα ήθελε: αισθησιασμό, τρυφερότητα και πίστη. Όταν ένας ερωτευμένος Ταύρος κάνει έρωτα, δεν υπάρχει μεγαλύτερη αισθησιακή απόλαυση σε όλο τον κόσμο.
Οι Ταύροι πιστεύουν οτι η ρομαντική προσέγγιση του σέξ αποδίδει μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Γι'αυτό, μετά χαράς μαγειρεύουν δείπνα, χαρίζουν λουλούδια και ανάβουν κεράκια στον υποψήφιο εραστή τους. Δεν τους αρέσουν οι βιασύνες και διεκπεραιώνουν την σεξουαλική διαδικασία πολύ-πολύ αργά.

Αγαπημένη Στάση

Κάθε Ταύρος απολαμβάνει την ιεραποστολική στάση. Εσείς μπορεί να το βρίσκετε βαρετό αυτό, όμως για έναν πρακτικό άνθρωπο όπως ο Ταύρος, είναι ό,τι πιο άνετο.

Αγαπημένο Παιχνίδι

Ερωτικό μασάζ.

Άντρας Ταύρος στο Κρεβάτι

Ο Ταύρος θέλει απλώς μια γυναίκα που θα κάθεται στο σπίτι για να του μαγειρεύει και για να κάνει σέξ. Ο ξεροκέφαλος και γκρινιάρης Ταύρος, δημιουργεί εντάσεις μόνο και μόνο για να επανασυνδεθεί με την καλή του στο κρεβάτι. Είναι πολύ αργός, υπομονετικός και τρυφερός εραστής και θα δώσει ιδιέταιρη σημασία στην ευχαρίστηση εκείνης. Αφού βεβαιωθεί ο εκπλήρωσε τα σεξουαλικά καθήκοντά του, θα γυρίσει πλευρό και θα κοιμηθεί ήρεμα.

Γυναίκα Ταύρος στο Κρεβάτι

Είναι πολύ καλή στο σέξ, με ειδικότητα της το μασάζ στην πλάτη. Ο αισθησιασμός του φιλιού της μπορεί να οδηγήσει έναν άντρα στην έκρηξη. Το άγγιγμά της είναι απαλό και τρυφερό. Μπορεί να χαϊδεύει ακατάπαυστα για ώρες, μέρες έναν άντρα.

Πώς να ανάψετε τον Ταύρο
Ένας/μια Ταύρος, δεν απολαμβάνει τίποτα περισσότερο από τα αισθησιακά φιλιά στον λαιμό και τις άκρες των αυτιών του/της. Λατρεύει να παίρνει και να δίνει απαλά και πουπουλένια χάδια και χάδια- όμως ποτέ δαγκώματα ή γρατζουνιές.

*
Δίδυμοι


Κυβερνήτης Πλανήτης
Ο Ερμής, ο εύστροφος και φλύαρος θεός της εξυπνάδας ευθύνεται για την ροπή των Διδύμων στην προστυχολογία! Ένα από τα αγαπημένα θέματα συζήτησης για τους Διδύμους είναι το σέξ. Οι Δίδυμοι συνηθίζουν να φλερτάρουν και να προκαλούν το άλλο φύλο διαρκώς, αλλά συχνά μένουν μόνο στα λόγια.

Αγαπημένη Στάση

Οποιαδήποτε, αρκεί να είναι διαφορετική κάθε φορά.

Αγαπημένο Παιχνίδι

Οι Δίδυμοι μελετούν διεξοδικά βιβλία-οδηγούς για το kinky σεξ. Από εκεί τα ξεσηκώνουν όλα!

Άντρας Δίδυμος και Κρεβάτι
Του αρέσει ο ενεργητικός αλλά και ο παθητικός ρόλος να εναλλάσονται. Είναι ιδιέταιρα εφευρετικός και πρωτότυπος. Λατρεύει τους ψιθύρους ή και τον διάλογο με την σύντροφό του στο κρεβάτι την ώρα του σέξ.

Γυναίκα Δίδυμος και Κρεβάτι

Την ενδιαφέρει περισσότερο η εγκεφαλική επικοινωνία παρά ο σωματικός αισθησιασμός. Άν δεν υπάρχει αυτή, δεν μπορεί να υπάρξει σεξουαλική ικανοποίηση για την Δίδυμο. Μπορεί να περάσει την ζωή της από το ένα κρεβάτι στο άλλο χωρίς ποτέ να βρεί έναν σταθερό ερωτικό σύντροφο. Άλλωστε δεν είναι και από τις πιο πιστές γυναίκες. Της αρέσει το σέξ εδώ-και-τώρα, στο δρόμο, στη δουλειά, στις τουαλέτες, στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου...

Πώς να ανάψετε τον Δίδυμο
Οι Δίδυμοι είναι υπερευαίσθητοι στα χέρια, από τους ώμους μέχρι και τα δάχτυλα. Ένα καλό μασάζ από τους ώμους και κατά μήκος των χεριών τους προκαλεί ερωτικό ρίγος. Στο τέλος του μασάζ μπορείτε να κορυφώσετε δαγκώνοντας και γλείφοντας τα δάχτυλά τους σαν να ήταν γλειφιτζούρι. Είναι η κίνηση μάτ, βάζω στην φωτιά το χέρι μου γι'αυτό!


Καρκίνος

Κυβερνήτης Πλανήτης
Είναι η Σελήνη, αυτός ο δορυφόρος που ευθύνεται για την κυκλοθυμικότητα των ζωδίων του Νερού. Η αγάπη και το σέξ πάνε μαζί για τον Καρκίνο. Θέλουν να είναι σίγουροι για την ύπαρξη συναισθήματος πρίν χαλαρώσουν και αφεθούν στο κρεβάτι. Μετά το τέλος της πράξης νιώθουν ενοχές, γιατί συχνά συνδέουν το σέξ με την αναπαραγωγή και όχι με την καθαρή απόλαυση. Ειδικά οι γυναίκες Καρκίνοι, που είτε μένουν έγκυες πιο γρήγορα από τις υπόλοιπες, ή το καθυστερούν δραματικά. Όλοι οι Καρκίνοι θέλουν να γίνουν γονείς!
Οι Καρκίνοι ερεθίζονται ερωτικά όταν νιώθουν ασφάλεια. Τους αρέσουν οι σύντροφοι που μαγειρεύουν καλά και που αγαπούν την οικογένεια. Για πολλούς λόγους οι Καρκίνοι είναι οι ιδανικοί σύντροφοι!

Αγαπημένη Στάση
Οποιαδήποτε που είναι βολική και περιλαμβάνει τον Καρκίνο ξαπλωμένο οριζόντια με τις ευαίσθητες περιοχές του εκτεθειμένες!

Αγαπημένο Παιχνίδι
Σοκολάτα, σαντιγύ και άλλα εδέσματα που διεγείρουν το στομάχι του. Συχνά το αλκοόλ βοηθά τους Καρκίνους να ξεπεράσουν τις αναστολές τους.

Άντρας Καρκίνος και Κρεβάτι
Είναι ένας ευαίσθητος εραστής που θα βάλει τις ανάγκες της συντρόφου του πάνω από τις δικές του. Έχει μια τρυφερή πλευρά που ξετρελαίνει τις γυναίκες. Όταν είναι αποφασισμένος και βαρειά δεσμευμένος με μια γυναίκα κάνει τα πάντα για να την ευχαριστήσει. Α, και είναι από τους λάτρεις του ΣΤΗΘΟΥΣ!

Γυναίκα Καρκίνος και Κρεβάτι
Αυτή η γυναίκα έχει γεννηθεί για να ζευγαρώνει!! Αποπνέει μια θηλυκή σεξουαλικότητα. Ίσως χρειαστεί μερικά γλυκόλογα και πολλά προκαταρκτικά για να χαλαρώσει. Την ώρα που θα δαγκώνετε απαλά την άκρη του αυτιού της, μην ξεχάσετε να της ψιθυρίσετε ''Πόσο όμορφη είσαι!''. Πολλές γυναίκες Καρκίνοι μπορούν να τελειώσουν απλά με ένα παθητικό φιλί και τίποτα άλλο.

Πώς να ανάψετε τον Καρκίνο
Ασχοληθείτε με το στήθος του/της. Ενώστε το στήθος σας με το δικό του/της και τρίψτε τα απαλά. Στις γυναίκες Καρκίνους αρέσει να ρουφάτε το στήθος τους (ειδικά αν καλύπτεται από κάποιο ύφασμα!) όταν βρίσκεστε επάνω της, αλλά μην πέσετε με τα μούτρα γιατί μπορεί και να την τρομάξετε.
Το ακριβώς αντίθετο ισχύει για τον άντρα Καρκίνο, που ΘΕΛΕΙ να είστε αποφασιστική μαζί του. Στριμώξτε τον στον τοίχο και χαιδέψτε το στέρνο του, θα θέλει να κρατήσει για πάντα.

Λέων

Κυβερνήτης Πλανήτης
Δεν είναι ακριβώς πλανήτης αλλά αστέρας και είναι ο Ήλιος! Αυτή ακριβώς είναι η γνώμη των Λεόντων για τους εαυτούς τους, οτι βρίσκονται στο κέντρο του ηλιακού σας συστήματος!
Στο σέξ διαχωρίζουν τον εαυτό τους από εσάς. Όχι οτι δεν δίνουν προσοχή στον σύντροφό τους, απλώς υπάρχουν στιγμές που τον ξεχνούν για λίγο, και είναι συνήθως εκείνες οι στιγμές όπου παρακολουθούν κρυφά τις σεξουαλικές τους επιδόσεις και αυτο-θαυμάζονται! Στο κάτω-κάτω δεν είναι το σέξ εκείνο που τους συνδέει με το πρόσωπο που αγαπούν...
Ο Λέων ψάχνει τον έρωτα και την συντροφικότητα. Μπορεί να είναι πολύ ρομαντικός, αλλά μόλις φτάσει στο κρεβάτι με τον/την σύντροφό του, θα είναι σαν να δίνει μια παράσταση. Όσο και να τον αγχώνει αυτό, θέλει να γίνεται συνεχώς καλύτερος και ακούει με ενδιαφέρον τις κριτικές για τις επιδόσεις του. Αρκεί φυσικά να ακούει και επαίνους πότε-πότε.

Αγαπημένη Στάση

Ένας Λέων απολαμβάνει να τον υπηρετούν. Ειδικά όσον αφορά σε στοματικές εξυπηρετήσεις.

Αγαπημένο Παιχνίδι

Μια βιντεοκάμερα που θα απαθανατίσει την στιγμή.

Λέων Άντρας και Κρεβάτι
Είστε ο βασιλιάς της ζούγκλας και απαιτείτε να σας φέρονται ανάλογα! Κυνηγάτε την τελειότητα στο σέξ και προσπαθείτε να είστε αλάνθαστος με τα χρόνια. Η σεξουαλική αύρα και η σιγουριά που αποπνέετε σας κάνει ακαταμάχητο στις γυναίκες. Αλλά, επειδή είστε αχόρταγος και επιζητάτε την επιβεβαίωση οι υποψήφιες Λιονταρίνες παρελαύνουν από το κρεβάτι σας.

Γυναίκα Λέων και Κρεβάτι
Είστε κομψή και σέξι χωρίς καν να προσπαθήσετε. Σας αρέσει να παίζετε την γάτα και το ποντίκι με τους άντρες και απαιτείτε τον σεβασμό τους. Στο κρεβάτι παρ'όλ'αυτά είστε ένα δυναμικό Λιοντάρι που τρομάζει τους άντρες. Προτιμάτε το ωμό σέξ και ο σύντροφός σας πρέπει να το αποδεχτεί αυτό. Μπορείτε να χαρίσετε εμπειρίες μοναδικές στην ζωή του.

Πώς να ανάψετε τον Λέοντα

Το αδύνατο σημείο του Λιονταριού είναι η πλάτη του/της. Μπορείτε να πλησιάσετε το Λιοντάρι σας από πίσω και να αναλάβετε δράση, ξεκινώντας από το σβέρκο μέχρι τα οπίσθια ένα άγριο μασάζ με γρατσουνιές. Είναι στην φύση του πάνθηρά σας/της γάτας σας οι νυχιές!
Αργά η γρήγορα θα γυρίσει προς το μέρος σας και θα αναλάβει δράση. Μην τον/την αφήσετε. Οι Λέοντες αγαπούν τα παιχνίδια εξουσίας: κάντε τους να αγριέψουν κρατώντας εσείς τον έλεγχο, μέχρι να βγούν από τα όριά τους. Προς όφελός σας φυσικά!Παρθένος

Κυβερνήτης Πλανήτης
Ο πονηρός θεός Ερμής, ικανός να παραπλανά για να καταφέρει τους σκοπούς του, είναι ο κυβερνήτης των Παρθένων. Η Παρθένος έχει κι αυτή δύο πλευρές στον χαρακτήρα της: είναι ταυτόχρονα και Παρθένος και Στρίγγλα! Αφήνει τους άλλους να πιστεύουν οτι είναι μια γλυκειά και αθώα ύπαρξη, αλλά μόνο τέτοια δεν είναι!
Σαγηνεύει το άλλο φύλο με την λεπτή γοητεία και τον υπόγειο ερωτισμό της έτσι που θα σας κλέψει την καρδιά πρίν καλά-καλά το συνειδητοποιήσετε. Σε γενικές γραμμές πάντως, οι Παρθένοι αναζητούν έναν σταθερό σύντροφο και όχι one-night-stand ή σύντομα ειδύλλια.
Ο ερωτισμός τους είναι εγκεφαλικός και θα χρειαστούν πολλά παρακάλια και κόπους για να αφυπνιστεί η λίμπιντό τους...

Αγαπημένη στάση

Οποιαδήποτε επιτρέπει την επαφή των ματιών.

Αγαπημένο παιχνίδι
Το Κάμα-Σούτρα. Κλασικοί διαννοούμενοι, οι Παρθένοι λατρεύουν να κάνουν πράξη την θεωρία.

Άντρας Παρθένος και Κρεβάτι
Μπορεί να γίνει βαρετός και ανόρεχτος. Τα θέλει όλα στην εντέλεια, εμφάνιση και συμπεριφορά, αλλιώς θα φανεί κάπως απρόθυμος. Θα βρίσκει πάντα κάποια δικαιολογία για να μην υιοθετήσει την παθιασμένη συμπεριφορά, που ούτως ή άλλως του είναι ξένη. Παρ'όλ'αυτά του αρέσει η kinky προσέγγιση: τα παιχνίδια υποταγής και οι αυταρχικές γυναίκες που αναλαμβάνουν δράση για χάρη του, είναι ένας καλός λόγος για να μπεί στην διαδικασία του κρεβατιού...

Γυναίκα Παρθένος και Κρεβάτι

Η γυναίκα Παρθένος είναι πολύ συνεργάσιμη στο κρεβάτι. Θα προσέξει την εμφάνισή της στο έπακρο για να γίνει επιθυμητή στον αγαπημένο της, ασχέτως άν μετά την σεξουαλική πράξη καταλήξει ιδρωμένη και λερωμένη: έτσι είναι η Παρθένος, σεμνή στην αρχή και μετά παραδίδεται ολοκληρωτικά στις διαθέσεις του παρτενέρ της. Όσο σοβαρή κι αν δείχνει, είναι πολύ ρομαντική κατά βάθος και θα το δείξει στο κρεβατι. Φυσικά, σαν Παρθένος είναι αρκετά συνεσταλμένη και θα χρειαστεί κάποιον που θα δείξει κατανόηση στις ανασφάλειές της. Απο κει και πέρα, είναι στο χέρι του συντρόφου της να της βγάλει στην επιφάνεια την γήινη, αισθησιακή πλευρά.

Πώς να ανάψετε την Παρθένο
Οι Παρθένοι είναι πολύ ευαίσθητοι στην περιοχή της κοιλιάς τους! Φιλήστε τους λοιπόν στο μονοπάτι κάθετα από τον αφαλό τους, για αρχή. Τα ύπουλα χάδια κάτω από το μπλουζάκι τους μπορούν να τους ανεβάσουν ανά πάσα στιγμή. Περάστε τυχαία από πίσω τους και αγκαλιάστε τους πλέκοντας τα χέρια σας γύρω από την κοιλιά τους. Μην ξεχνάτε να τους χαιδεύτε σε όλη την διάρκεια του σέξ σε αυτή, την ερωτογενή ζώνη.Ζυγός

Κυβερνήτης Πλανήτης
Η Αφροδίτη, υπεύθυνη για την γοητεία και τον αιθέριο αισθησιασμό των Ζυγών. Ο Ζυγός είναι ένα από τα πιο σεξουαλικά ζώδια, οπότε αν δεν μπορεί να ικανοποιηθεί από έναν σύντροφο θα προσαρμοστεί στους δύο! Ναι, οι Ζυγοί έχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά στην Ζυγαριά τους, επομένως, ακόμα κι αν απαιτήσουν από εσάς να είστε μονογαμικοί, αυτός ο όρος δεν ισχύει και για τους ίδιους, που έχουν υπόψην τους εναλλακτικούς εραστές για κάθε ενδεχόμενο.
Στους Ζυγούς αρέσει να δίνουν, παρά να παίρνουν, στο σέξ. Έχουν μεγάλη καρδιά και είναι από τους λιγότερο εγωιστές στο κρεβάτι και στη ζωή. Έτσι, σπάνια παίρνουν πρωτοβουλίες και σπάνια εκφράζουν τα θέλω και τις φαντασιώσεις τους. Δεν θέλουν να επιβάλλονται στον άλλο ή να τον φέρουν σε δύσκολη θέση. Αν δεν νιώσουν άνετα με τους συντρόφους τους ώστε να εκδηλωθούν, κινδυνεύουν να γίνουν δυστυχισμένοι στο κρεβάτι και να αναζητήσουν ικανοποίηση σε τρίτα πρόσωπα...

Αγαπημένη στάση
Οποιαδήποτε, αρκεί να είναι ξαπλωμένοι και χαλαροί.

Αγαπημένο παιχνίδι

Μασάζ με αρωματικό λάδι.

Άντρας Ζυγός και Κρεβάτι

Ο Ζυγός είναι πολύ περιπετειώδης στο σέξ και του αρέσει η αλλαγή παραστάσεων και χώρων. Η πιθανότητα να τον τσακώσουν επί τω έργω του ανεβάζει την λίμπιντο: η τουαλέτα ενός ρεστοράν ή το αυτοκίνητο είναι δύο από τα ιδανικά μέρη. Είναι ανοιχτός σε κάθε πρόταση της συντρόφου του και θα πραγματοποιήσει χωρίς ενδοιασμούς τις προσταγές της. Καλά διαβάσατε: στον Ζυγό αρέσουν οι προσταγές και οι γυναίκες με πρωτοβουλία και αχαλίνωτη φαντασία. Είναι ένας ρομαντικός και ευαίσθητος παρτενέρ που ερεθίζεται γρήγορα, αλλά τελειώνει εξίσου γρήγορα.

Γυναίκα Ζυγός και Κρεβάτι
Το μόνο πράγμα που ξεχωρίζει έναν άντρα Ζυγό από μια γυναίκα Ζυγό, είναι το φύλο τους! Κατά τ'άλλα η Ζυγός είναι εξίσου ρομαντική και ευαίσθητη με τον αρσενικό εκπρόσωπο του ζωδίου και αναζητά έναν δυναμικό άντρα που θα σεβαστεί την διάθεσή της για ελευθερία και ατομικότητα. Την ενοχλούν οι απότομες κινήσεις, οι αγενείς θόρυβοι και η άσχημη αναπνοή. Η προσωπική υγιεινή είναι μια βασική προϋπόθεση για να περάσετε σε δεύτερο επίπεδο μαζί της. Από εκεί και πέρα, πρέπει να έχετε υπόψην σας οτι μια Ζυγός μπορεί να πεί ψέμματα με ασύγκριτη ευκολία για να δώσει την εντύπωση που θέλει: θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για να αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις όπως, η προσποίηση...

Πώς να ανάψετε τον Ζυγό
Η βασική ερωτογενής ζώνη των Ζυγών δεν είναι άλλη από τα οπίσθιά τους. Ενώ λοιπόν τους φιλάτε, φέρτε τα χέρια σας στο επίμαχο σημείο και θα το πάρουν το μήνυμα. Προσέξτε μόνο να μην είστε απότομοι και άγαρμποι σε αυτό. Είτε άντρας είτε γυναίκα, ο Ζυγός σας θα απολαύσει οποιαδήποτε δραστηριότητα περιλαμβάνει τα οπίσθια. Για άλλα ζώδια αυτό μπορεί να είναι προσβλητικό, για έναν Ζυγό η επιτομή του αισθησιασμού...Σκορπιός


Κυβερνήτης Πλανήτης
Ο σκοτεινός θεός του θανάτου, Πλούτωνας, είναι υπεύθυνος για την περιβόητη κτητικότητα του Σκορπιού. Οι Σκορπιοί γίνονται έξω φρενών ακόμα κι αν ο σύντροφός τους απλά ΚΟΙΤΑΞΕΙ έναν ωραίο άντρα/μια ωραία γυναίκα που βρίσκεται στον ίδιο χώρο. Αλλά είναι οι άνθρωποι στους οποίους μπορείς να βασιστείς όποτε κι αν τους χρειαστείς.
Στους Σκορπιούς αρέσει το σέξ. Όσο πιο βρώμικο, τόσο το καλύτερο. Ο ενθουσιασμός τους ανεβαίνει κατακόρυφα όταν έχουν απέναντί τους έναν σύντροφο πρόθυμο να εκπληρώσει την πιο πρόστυχη και αμαρτωλή τους φαντασίωση.

Αγαπημένη στάση

Οποιαδήποτε του/της δίνει πρόσβαση στην απαγορευμένη πόρτα.

Αγαπημένο παιχνίδι
Περισότερο ή λιγότερο δυνατά χαστούκια σε διάφορα μέρη του σώματος.

Άντρας Σκορπιός και Κρεβάτι
Άν είστε ιδιαίτερα τυχεροί να έχετε έναν άντρα Σκορπιό δίπλα σας, δεν υπάρχει περίπτωση να μείνετε ανικανοποίητοι σεξουαλικά. Υπάρχει η φήμη οτι οι Σκορπιοί είναι οι πιο επιδέξιοι του ζωδιακού στο θέμα του σέξ. Το μόνο που θέλει είναι μια συνεργάσιμη παρτενέρ. Διαφορετικά, αν η σύντροφός του τον ξενερώσει, μπορεί να εκδηλώσει τον εκδικητικό του χαρακτήρα με ωμή βιαιότητα.

Γυναίκα Σκορπιός και Κρεβάτι

Μπορεί να φαίνεται ένα ήσυχο, σεμνό κορίτσι, αλλά ΔΕΝ είναι! Είναι πολύ άγρια και παθιασμένη στο κρεβάτι και θα ικανοποιήσει τον σύντροφό της με την μεγαλύτερη ένταση, αρκεί να μην κάνει τίποτα που θα την ενοχλούσε. Μιλήστε στην Σκορπίνα για τις προηγούμενες κατακτήσεις σας, ή παίξτε το δύσκολος, και θα δείτε την εκδικητικότητά της σε όλο της το μεγαλείο. Οι Σκορπίνες ξέρουν πώς να βασανίζουν τον σύντροφό τους στο κρεβάτι, αλλά και πώς να τον στείλουν στον έβδομο ουρανό!

Πώς να ανάψετε τον Σκορπιό
Μιας και έχετε να κάνετε με το πιο ερωτικό ζώδιο, είναι πολύ λογικό οτι η ερωτογενής τους ζώνη θα βρίσκεται ανάμεσα στα πόδια τους. Είναι εύκολο να τον/την διεγείρετε είτε εγκεφαλικά είτε σωματικά. Τα υποννοούμενα πιάνουν πάντα τόπο στους Σκορπιούς.


Τοξότης

Κυβερνήτης Πλανήτης

Ο ερωτιάρης Δίας είναι ο κυβερνήτης των Τοξοτών, που πεθαίνουν για νέες εμπειρίες και κατακτήσεις. Άνετοι, δυνατοί στο παιχνίδι του φλέρτ και λίγο τρελοί, είναι τους εραστές που προτιμούν τις πράξεις και όχι τα λόγια. Ωστόσο, αν χρησιμοποιήσουν ρομαντικά λόγια καλά θα κάνετε να μην πιστέψετε ούτε λέξη από αυτά, για το καλό της ψυχικής σας ισορροπίας.
Οι Τοξότες προτιμούν την φιλία από την σχέση, ή ακόμα καλύτερα την καθαρά σεξουαλική παρέα. Μαζί τους θα δοκιμάσετε πράγματα που ΠΟΤΕ πρίν δεν είχατε ξανακάνει! Αφεθείτε στα πολύπειρα χέρια τους, αφήστε τις ντροπές και χαρείτε το όσο κρατήσει.

Αγαπημένη στάση
Αυτή που δεν έχει ακόμα εφευρεθεί.

Αγαπημένο παιχνίδι
Ένα τολμηρό ερωτικό σημείωμα,μήνυμα γεμάτο υποσχέσεις.

Άντρας Τοξότης και Κρεβάτι
Ακόμα κι αν είναι μεγάλος σε ηλικία ή άσχημος, εκπέμπει πάντα ένα προκλητικό σεξαπήλ προς τις γυναίκες. Ίσως είναι η έμφυτη αυτοπεποίθησή του και το πληθωρικό του φλέρτ. Πρέπει να ξέρετε πάντως, οτι ο Τοξότης είναι αρκετά παρτάκιας στο κρεβάτι και δεν έχει ενοχές για αυτό. Είναι ο πρωταγωνιστής, ετοιμοπόλεμος και ανοιχτός σε όλα και δεν θα υπολογίσει ρομαντισμούς και συστολή μπροστά στην στιγμιαία και ανεξέλεγκτη επιθυμία του να αγγίξει το ζενίθ του πάθους.

Γυναίκα Τοξότης και Κρεβάτι
Η Τοξοτίνα είναι απρόβλεπτη σεξουαλικά. Την ίδια στιγμή που θα τολμήσει τα πιο απίστευτα ερωτικά παιχνίδια χωρίς ταμπού, είναι ικανή εξαιτίας μιας κίνησής σας που δεν θα της είναι αρεστή, να σας αφήσει στα κρύα του λουτρού, αποχωρώντας θιγμένη. Έχει μεγάλες απαιτήσεις και βαριέται εύκολα. Οι πολύ ρομαντικοί και γλυκεροί εραστές που αργούν πολύ να φτάσουν στο ψητό την ξενερώνουν. Για τη γυναίκα αυτή, που ζεί για τις σύντομες κορυφώσεις, τα προκαταρκτικά είναι ένα βασανιστήριο. Επιπλέον, δεν βλέπει το σέξ καθόλου συναισθηματικά, γι'αυτό στο κρεβάτι δοκιμάζει πολύ ακραία πράγματα. Οι σχέσεις της βασίζονται στο σέξ εξάλλου, παρά στον βαθύ έρωτα ή την τρυφερή αγάπη...

Πώς να ανάψετε τον Τοξότη
Η θέα των γυμνών γοφών μιας γυναίκας ή των γυμνασμένων δικέφαλων ενός άντρα είναι πολύ σέξι στα μάτια των Τοξοτών. Τα τολμηρά χάδια που ξεκινούν από τους μηρούς και καταλήγουν στις επίμαχες περιοχές είναι η αγαπημένη τους κίνηση. Ερεθίστε τον/την βάζοντας το χέρι σας στο εσωτερικό των μηρών του/της. Αν μάλιστα βρίσκεστε σε δημόσιο χώρο, τόσο το καλύτερο!


Αιγόκερως

Κυβερνήτης Πλανήτης
Ο αυστηρός Κρόνος είναι ο κυβερνήτης του Αιγόκερω που ευθύνεται για την συναισθηματική αποστασιοποίηση τους, στην ζωή και στο κρεβάτι, που αγγίζει τα όρια της ψυχρότητας. Οι Αιγόκεροι ξέρουν τόσο καλά να κρύβουν τα αισθήματά τους που μπορεί να μην μάθετε ποτέ ΠΟΣΟ ερωτευμένοι είναι μαζί σας...
Στο κρεβάτι είναι αρκετά κτητικοί και συμμετέχουν δυναμικά στην διαδικασία παίρνοντας πρωτοβουλίες. Η αντοχή τους είναι παροιμιώδης όπως και ο αισθησιασμός τους.

Αγαπημένη Στάση

Η στάση στα 4 ευχαριστεί άντρες και γυναίκες Αιγόκερους, που γενικώς αποφεύγουν την οπτική επαφή στο σέξ.

Αγαπημένο Παιχνίδι
Μία ρόζ ταινία ή εναλλακτικά, σέξ στην δουλειά και πάνω στο γραφείο!

Άντρας Αιγόκερως και Κρεβάτι

Η φαντασία δεν είναι το δυνατό του χαρτί, γι'αυτό μην περιμένετε ακροβατικά κόλπα από αυτόν! Το σέξ μαζί του είναι τόσο βαρετό και τόσο προβλέψιμο όσο το να παρακολουθεί κανείς ένα παγάκι που λιώνει. Μπορεί μάλιστα να είναι κλεισμένος στον εαυτό του. Είναι όμως ένας πιστός σύντροφος που θα αγκαλιάσει την σύντροφό του μετά το σέξ και θα κοιμηθούν μαζί.

Γυναίκα Αιγόκερως και Κρεβάτι
Είναι δυνατή, με αυτοπεποίθηση και θα πάρει το πάνω χέρι στο κρεβάτι! Μπορεί να δείχνει σκληρή εξωτερικά, αλλά όταν εμπιστευθεί και ανοιχτεί είναι τρυφερή σαν λουλούδι. Η αγαπημένη της στάση είναι η ιεραποστολική αλλά δεν αποκλείεται να κάνει εξαιρέσεις για να διατηρήσει το ενδιαφέρον του συντρόφου της.

Πώς να ανάψετε τον Αιγόκερω
Οι ερωτογενείς ζώνες των Αιγόκερων είναι τα γόνατά τους, σύμβολα δύναμης και αντοχής! Οι στάσεις όπου τα γόνατα παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο είναι στα τέσσερα και βέβαια το στοματικό. Οι Αιγόκεροι είναι οι κατεξοχήν λάτρεις του πρωκτικού, στα τέσσερα, έρωτα. Γονατίστε μπροστά τους και....


Υδροχόος

Κυβερνήτης Πλανήτης
Ο απρόβλεπτος Ουρανός κυβερνά τους Υδροχόους. Η ερωτική επαφή με έναν/μία Υδροχόο είναι μια καθαρά εγκεφαλική εμπειρία. Το συναίσθημα και η εξωτερική εμφάνιση είναι δευτερεύουσας σημασίας για αυτούς, που έλκονται από το πνεύμα και του υποψήφιου συντρόφου.
Το σέξ μαζί τους είναι γεμάτο φαντασία και διασκέδαση πάνω απ'όλα. Το βασικό σεξουαλικό τους όργανο, ο εγκέφαλος τους, ερεθίζεται καλύτερα με ένα καλό βίντεο πορνό. Το σέξ που ακολουθεί είναι γρήγορο και σύντομο: δεν ακολουθεί δεύτερος γύρος καθώς η επανάληψη καταστρέφει την τελειότητα του πρώτου. Οι Υδροχόοι είναι σχολαστικοί με το θέμα της υγιεινής και με την αντισύλληψη: μιας και αλλάζουν τους συντρόφους σαν τα πουκάμισα, δεν θέλουν δυσάρεστες εκπλήξεις.

Αγαπημένη Στάση
Αμοιβαία αυτοϊκανοποίηση.

Αγαπημένο Παιχνίδι

Σεξουαλικά εξαρτήματα κάθε είδους. Οι Υδροχόοι δεν περιορίζονται στις δυνατότητες του ανθρώπινου σώματος.

Άντρας Υδροχόος και Κρεβάτι
Ο Υδροχόος είναι ο ψύχραιμος εραστής που μπορεί να συγκρατηθεί για όση ώρα χρειαστεί. Ο εγκεφαλικός ερεθισμός άλλωστε θέλει τον χρόνο του. Θα τελειώσει την σωστή στιγμή, δεν βιάζεται καθόλου. Η περιπετειώδης φύση του είναι ανοιχτή σε όλα: σέξ στο μπαλκόνι στις 5 το πρωί, παιχνίδια με ρόλους, παιχνίδια υποταγής, ανοιχτές σχέσεις, τρίτα πρόσωπα στο κρεβάτι... Βέβαια, όταν είναι πολύ ερωτευμένος θα σεβαστεί την γνώμη της συντρόφου του και μπορεί να γίνει έως και συντηρητικός για χάρη της.

Γυναίκα Υδροχόος και Κρεβάτι
Αναζητά έναν σύντροφο που θα είναι δυναμικός, αρρενωπός και θα έχει το πάνω χέρι σε όλα. Μαζί του θα κάνει τα πάντα. Γενικά της αρέσουν οι εμπειρίες της μιας βραδιάς και σαν ανεξάρτητη γυναίκα που είναι, αποφεύγει να δεσμευτεί συναισθηματικά. Δεν έχει ταμπού και μπορεί να συνευρεθεί με τα πιο ασυνήθιστα άτομα στις πιο ασυνήθιστες συνθήκες. Ερωτικά πληθωρική, θα κάνει εκείνη το πρώτο βήμα όταν κάποιος προκαλέσει το ενδιαφέρον της. Όταν ερωτευτεί, είναι απρόσμενα πιστή και μονογαμική- όσο λίγες γυναίκες- και αρκείται στον έρωτα του ενός.

Πώς να ανάψετε τον Υδροχόο
Οι Υδροχόοι απολαμβάνουν τα χάδια των συντρόφων τους από την κορυφή ώς τα νύχια του σώματός τους. Ειδικά στις γάμπες και τους αστράγαλους, που είναι και οι ερωτογενείς τους ζώνες. Ένα χαλαρωτικό μασάζ χαμηλά στα πόδια τους είναι ότι πρέπει. Όσο εσείς θα τρίβετε τα πόδια τους, εκείνοι θα φαντασιώνονται με το μυαλό τους οσα θα επακολουθήσουν.


Ιχθείς

Κυβερνήτης Πλανήτης
Ο θαλασσινός θεός Ποσειδώνας, είναι ο κυβερνήτης των συναισθηματικών Ιχθύων. Το Ψαράκι, είναι κυριολεκτικά πλαστελίνη στα χέρια σας: ό,τι και να τους ζητήσετε θα το κάνουν με την μέγιστη προθυμία. Θα περιεργαστούν διεξοδικά το παραμικρό σημείο του σώματός σας, αναζητώντας τι είναι αυτό που θα σας προσέφερε την μεγαλύτερη ευχαρίστηση.
Οι τυπικοί Ιχθείς κάνουν σέξ με την ίδια φυσικότητα που τα άλλα ζώδια φλερτάρουν. Στο κρεβάτι γνωρίζουν και αναλύουν τον άνθρωπο που έχουν δίπλα τους. Είναι ρομαντικοί και τρυφεροί στο έπακρο: θα μαγειρέψουν, θα ανάψουν κεριά, θα βάλουν μουσική, θα σας προσφέρουν ένα χαλαρωτικό μασάζ μέχρι να ξυπνήσουν τις ερωτικές σας διαθέσεις. Η ζήλεια και η ανασφάλεια είναι το αδύνατο σημείο τους. Φοβούνται μήπως πληγωθούν και έχουν τάσεις φυγής. Χαρείτε το ανεπανάληπτο σέξ μαζί τους, αλλά μην ζητήσετε το ''για πάντα''.

Αγαπημένη Στάση
Ο στοματικός έρωτας, είτε τον προσφέρουν, είτε τον δέχονται.

Αγαπημένο Παιχνίδι

Παιχνίδια υποταγής- του Ιχθύ.

Άντρας Ιχθύς και Κρεβάτι

Είναι ρομαντικός και έχει την φήμη του άντρα που κάνει τα χατήρια στις γυναίκες. Είναι ένας εξαιρετικός εραστής προσηλωμένος στην ευχαρίστηση της αγαπημένης του και σαν οπαδός της παλαιάς σχολής βλέπει το σέξ καθαρά σαν σωματική επαφή, παρά σαν κάτι το εγκεφαλικό. Είναι αισθησιακός και φιλήδονος, του αρέσουν τα απαγορευμένα και το σέξ μαζί του δεν είναι ποτέ το ίδιο. Μπορεί να περάσει από το ένα άκρο στο άλλο, προσαρμοζόμενος στις ανάγκες της παρτενέρ του.

Γυναίκα Ιχθύς και Κρεβάτι

Ο ρομαντισμός είναι στον αέρα που αναπνέει και το σέξ μαζί της είναι τρυφερό και με φαντασία. Της αρέσουν τα απαλά χάδια και τα γλυκόλογα. Ο σύντροφός της πρέπει να είναι αργός και υπομονετικός και να δίνει έμφαση στα προκαταρκτικά. Μια Ιχθύς δεν επαναλαμβάνεται ποτέ στο κρεβάτι, αλλά της αρέσει να δοκιμάζει καινούριες εμπειρίες. Για εκείνη υπάρχουν πολλά και ενδιαφέροντα ερωτικά παιχνίδια που θα ήθελε να δοκιμάσει, οπότε και περιμένει από τον αγαπημένο της να είναι το ίδιο ανοιχτόμυαλος και χωρίς ταμπού.

Πώς να ανάψετε τους Ιχθείς

Το αδύναμο σημείο τους είναι τα κάτω άκρα. Ασχοληθείτε με τα ευαίσθητα δάχτυλα των ποδιών τους κάνοντας ένα απαλό μασάζ για αρχή. Ναι, έχουν φετίχ με τις γόβες και κάθε είδους εντυπωσιακό παπούτσι που θα κάνει τα πόδια σας πιο εντυπωσιακά. Μην ξεχνάμε βέβαια οτι οι Ιχθείς είναι ζώδιο του Νερού. Μια μπανιέρα γεμάτη ζεστό νερό δημιουργεί στο μυαλό των Ιχθύων τους κατάλληλους συνειρμούς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψτε Τα Σχόλιά Σας!!

Από το Blogger.