Ο Δίας στο Σκορπιό (2017) Τι θα φέρει;

12:43 μ.μ.-Πότε μπαίνει ο Δίας στο Σκορπιό;

-Ο Δίας, ο σημαντικότερος ίσως από τους εξωτερικούς πλανήτες, θα περάσει από το Ζυγό στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 10 Οκτωβρίου 2017. Θα παραμείνει σε αυτή τη θέση επί 13 μήνες.-Ποια ακριβώς είναι η επιρροή του Δία;

-Ο Δίας χαρακτηρίζεται ως ο πλανήτης της τύχης και της μετακίνησης-επέκτασης. Σε αντίθεση με τον Κρόνο, που μας φέρνει καρπούς μέσα από σκληρή δουλειά και αναποδιές, ο Δίας είναι εκείνος που βάζει στο παιχνίδι τον παράγοντα του «τυχαίου» και της «σύμπτωσης». Ή και καθόλου τυχαίου, αλλά καρμικού: ο Δίας σχετίζεται με τη Δικαιοσύνη, το ξεπλήρωμα, την ανταπόδοση. Ο Δίας ρίχνει την επιρροή του σε ζητήματα της ζωής μας όπως: οι σπουδές και οι εξετάσεις, οι επιχειρηματικές επενδύσεις και τα τυχερά παιχνίδια, οι μετακομίσεις και οι μεταθέσεις, καθώς και όλα τα μακρινά ταξίδια -λόγω επαγγέλματος, σπουδών, ή γάμου- η επαφή με καινούρια άτομα διαφορετικής κουλτούρας, καταγωγής και φιλοσοφίας.

-Τι θα φέρει ο Δίας στο Σκορπιό;

-Σε προσωπικό επίπεδο, ο συγκεκριμένος Δίας μας φέρνει αντιμέτωπους με σκοτεινά κομμάτια της ψυχής μας, με απωθημένα, με το υποσυνείδητο. Απαγορευμένες αλήθειες θα βγουν στην επιφάνεια και θα προκαλέσουν ψυχική ταραχή, ωστόσο θα επιφέρουν καινούρια αυτογνωσία και νέο ξεκίνημα, βάσει αυτής της σκληρά κατεκτημένης αλήθειας. Ο Σκορπιός μας επιβάλει να κάνουμε επίπονη δουλειά, που θα μας εξουθενώσει ψυχικά και σωματικά. Θα κάνουμε προσεκτική έρευνα, αναζήτηση, ψηλάφιση, στις «σκοτεινές γωνίες» εκεί που αποφεύγαμε να κοιτάξουμε. Μια άχαρη δουλειά, αλλά κι ένα ξεσκαρτάρισμα που πρέπει να γίνει!  Έτσι, θα γίνουμε πιο υπεύθυνοι και συνειδητοποιημένοι.

-Σε συλλογικό επίπεδο, οι κοινωνίες και τα κράτη, θα ενδιαφερθούν περισσότερο από ποτέ για ζητήματα ταμπού: όπως ο πόλεμος και η σεξουαλικότητα. Ο κίνδυνος γενίκευσης πολεμικών συρράξεων θα είναι πιο ορατός και πρέπει να αποφευχθεί με ωριμότητα και ψυχραιμία. Η αναγέννηση από τις στάχτες (σε επίπεδο οικονομικό, είτε πραγματικής, υλικής αναδόμησης) σε κατεστραμμένες περιοχές, θα απασχολήσει τις κοινωνίες που υπέφεραν. Τέλος, θα υπάρξει προβολή θεμάτων σεξουαλικότητας: τα δικαιώματα των μελών της λοατκι κοινότητας ανά τον κόσμο θα έρθουν στο προσκήνιο, αναζητώντας νομιμοποίηση.

-Ποια ζώδια ευνοούνται και ποια όχι;

-Φυσικά, τα σταθερά ζώδια, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι, θα νιώσουν τις (θετικές ή αρνητικές) αλλαγές πιο έντονα. Ωστόσο, Σκορπιοί, Καρκίνοι, Ιχθείς, Αιγόκεροι, Παρθένοι είναι οι πλέον ευνοημένοι αυτής της θέσης. Αντίθετα, Λέοντες, Ταύροι και Υδροχόοι θα ζοριστούν κάπως παραπάνω. Τα υπόλοιπα ζώδια, θα βιώσουν σχετικά ουδέτερα το Δία στο Σκορπιό.

-Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιρροή του Δία, αγγίζει πιο δυναμικά το γενέθλιο Δία μας, παρά το ηλιακό μας ζώδιο (το «επίσημο» ζώδιό μας δλδ).ΥΓ. Αναμείνατε για ξεχωριστή ανάλυση του Δία στο Σκορπιό, για κάθε ζώδιο, στην επόμενη ανάρτηση!
Rate this posting:
{[['']]}

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψτε Τα Σχόλιά Σας!!

Από το Blogger.