Γυναίκα Ζυγός και Έρωτας (σε σχέση και σεξ)

1:19 π.μ.
Για να τραβήξεις την προσοχή μιας Ζυγού, πάρε αέρα αυτοπεποίθησης. Δεν συμπαθεί τους losers! Πρέπει να έχεις κάτι παραπάνω από τον πρώην της με ιεραρχική σειρά: ιδιοφυής, πλούσιος, όμορφος.


Την πάτησες με Ζυγό. Θέλεις να τη διεκδικήσεις. Καταρχάς άραξε. Μην το παίζεις και πολύ ο κυνηγός.  Δεν έχει νόημα να την πολιορκήσεις εσύ. Αν της έχεις γυαλίσει στο μάτι, πιθανότατα θα έρθει απο μόνη της και θα πέσει αμαχητί, φαρδιά πλατιά στην αγκαλιά και το κρεβάτι σου. Όχι, δε λέω ότι είναι εύκολη (αμέσως να παρεξηγηθείς), απλώς θα σου κάτσει κάθε φορά που θα της το ζητήσεις -συμπεριλαμβανομένης και της πρώτης σας συνάντησης.

Φιλ@ μου, ο κατακτητής εδώ είναι η Ζυγός κι όχι εσύ. Αποδέξου το να πάμε παρακάτω. Αυτή σε είδε, σε ζύγισε, έγινε μέσα στο μυαλό της το κλικ και είπε "δε βαριέσαι, ας τ@ν κατακτήσω κι αυτ@ν.." Και, μπορεί να σε πρόσεξε ενώ ήταν σε μακροχρόνια σχέση με τ@ν πρώην της, που σε σχέση με εσένα υστερούσε σε κάτι, όπως υστερείς κι εσύ απο τον επόμενο.

Εξηγούμαι.

Για να γοητεύσεις τη Ζυγό, πρέπει να έχεις αυτό το κάτι που λείπει απ' τους άλλους. Είτε να:


 •     είσαι @ πιο ομορφ@ της παρέας,
 •     είτε @ πιο πλούσι@ που κυκλοφορεί στον κύκλο της,
 •     είτε ένα είδος (αναγνωρισμένης) ιδιοφυΐας-τρελός καλλιτέχνης, επιστήμονας, κτλ.
 Αν έχεις και τα τρία, άρχισε ήδη να ψάχνεις για εκκλησία.

Συνήθως ο πρώτος της έρωτας έχει κύριο κριτήριο την ομορφιά κ το σεξαπίλ. Της άρεσει ρε παιδί μου να είναι η ωραία που κυκλοφορεί πλάι σε καποι@ αλλ@ ωραι@ και όλοι τριγύρω να σας θαυμάζουν! Το ωραιότερο "κομμάτι" του σχολείου, της γειτονιάς, της εταιρείας, της παρέας, είναι και αυτό που βάζει στόχο της. Τέλος. Αν είσαι αυτή η καημένη μετριότητα που έχεις για κολλητ@ σου καποι@ κουκλ@, ξέχασε τη τη Ζυγό. Δεν έχεις ελπίδες εν συγκρίσει. Θέλει το τέλειο. Αν πάλι είσαι μοντελάκι, περνάς την οντισιόν και αρχίζει να εξετάζει τα άλλα δυο κριτήρια, τα προαναφερθέντα.

...

..Πού πας χωρίς λεφτά να την πέσεις στη Ζυγό, πουλάκι μου; Ούτε καν ένα αξιόλογο πτυχίο; Ούτε καν πλούσιες γνωριμίες; Ούτε καν θείο στην Αμερική; Ε; Πού πας ξυπολητ@ στ αγκάθια; Νόμιζες ότι αρκεί η απολλώνια ομορφιά σου; Εδώ έχεις να κάνεις με το ζώδιο όπου ο Κρόνος (αυτός ο χρυσοθήρας) βρίσκεται σε έξαρση. Συγκεντρώσου.

Πρόσεχε, διότι μια Ζυγός ερωτευμένη, σε φλομώνει στα "για πάντα" και σχετικά σύντομα ξεστομίζει το "σ'αγαπώ"- που μια Ταύρος, Υδροχόος, Σκορπίνα θα το αργούσε πολύ.. Κι εκεί που νιώθεις άρχοντας, έρχονται καινούριες αφίξεις (νέος κόκκορας στο κοτέτσι) και αρχίζουν οι ανακατατάξεις.. Δίδαγμα πρώτον: μην πάρεις ποτέ κατά λέξη τα μεγάλα λόγια της.

Μην ξεχάσουμε τώρα και το τρίτο κριτήριο: ας υποθέσουμε ότι δεν είσαι Άδωνις (εμφανισιακά) και δεν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη με στημένη οικογενειακή επιχείρηση να σε περιμένει να τη διαχειριστείς. Είσαι όμως ένα ταλαντούχο, χαρισματικό άτομο που κάποια μέρα θα καταπληξεις τα πλήθη. Και τι περισσότερο θέλει μια Ζυγός, παρά να είναι η κυρία τ@ κυρί@ που καταπλήσσει τα πλήθη;

Μικρό μου, μίζερο ανθρωπάκι.. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος για μια θέση στην καρδιά της Ζυγού.

Οι σχέσεις της, πάντως, είναι όλες διάρκειας, ενώ είναι αξιοσημείωτα πιστή --δηλαδή, δε θα σε απατήσει με τ@ν αλλ@, απλά θα σε χωρίσει για να είναι με τ@ν αλλ@. Τίμιο;

Αχ, όμως αν είσαι εσύ @ τυχερ@... Ποιος στη χάρη σου! Θα σε λατρεύει σαν θε@ και θα σου το δείχνει όσο πιο εκδηλωτικά γίνεται. Δεν θα σου δώσει αφορμή να αμφιβάλλεις ότι την έχεις δεδομένη. Λέοντα, Αιγόκερε, τι άλλο να ζητήσεις; Οοοόποτε τη θέλεις εσύ θα είναι εκεί, να τονώσει τον εγωισμό σου με ναζάκια, γλύκες και αμοιβαίο αλληλο-κομπλιμεντάρισμα.

("Τι τελει@ που είσαι μωρό μου!" "Όχι, εσύ είσαι ακόμα πιο τέλεια!" "Είμαστε το τέλειο ζευγάρι!" "Λένε για μας.." "Να μας χωρίσουν θέλουν!" "Ζηλεύουν την ευτυχία μας!")

Θα καμαρώνεις σαν γύφτικο σκεπάρνι όσο θα διαφημίζει τη σχέση σας σε φίλους τε και συγγενείς: φωτογραφίες του ευτυχούς ζεύγους στο κινητό, σε κορνίζες, σε κούπες του καφέ, γιγαντοαφίσες στους δρόμους, κ.α.. Ο γάμος σας θα είναι φαντασμαγορικός και οι βαπτίσεις των παιδιών σας, υπερθέαμα που δύσκολα ποτέ θα σβηστεί απο τη μνήμη της ξαδέρφης Καλλιόπης, -αλλά και η Κούλα από τα Πετράλωνα, θα έχει να το λέει για χρόνια. Μόνο μια Ζυγός ξέρει να διαφημίζει έτσι την ευτυχία της!

Όλα αυτά δεν θέλουν να υπογραμμίσουν την εγγενή (ενδεχομένως) ματαιοδοξία, το ναρκισσισμό ή την επιδεικτικότητα της Ζυγού, αλλά το πιο ουσιώδες για την προσωπικότητα της: δεν αξίζει η ζωή της ως μονάδα. Η αξία της είναι οι άνθρωποι που έχει δίπλα της. Αισθάνεται αυτοπεποίθηση όταν είναι ζευγάρι, ομοούσιο & αδιαίρετο, με καποι@ που θεωρεί αντανάκλαση της τελειότητας της. Σαν δυάδα η Ζυγός ανθίζει, ο χωρισμός είναι μια κατάρα και μια προσβολή, που ξορκίζει απλά προχωρώντας από τη μια σχέση στην άλλη, εν μια νυκτί.

Υπάρχει ο τεχνικός ορος γκόμενα-τσίτα. Πριν πηδήσει απο το ασφαλές κλαδί της, έχει εντοπίσει το επόμενο για να πιαστεί γερά. Ακόμα κι αν είναι τρελά ερωτευμένη μαζί σου, βλέπει τους υποψήφιους θαυμαστές της και είναι έτοιμη με το πρώτο σου λάθος να εφαρμόσει το "ουδείς αναντικατάστατος". Με τ@ν κολλητ@ σου; Ναι, κι αυτό παίζει. Γιατί να ψάχνει μακριά; Πάντα έβρισκε τ@ φιλ@ σου να είναι πολύ καλή περίπτωση. Έκλαψε μια μέρα για σένα και τώρα πάει γι αλλα. Εσύ και μόνο θα δυσκολευτείς να την ξεπεράσεις!

Δεν είναι φτιαγμένη για να ζει μόνη, πρόσεξέ το. Αν αφήσεις χώρο, θα τρυπώσει αλλ@. Φρόντισε λοιπόν να προσκολληθείς με λατρεία επάνω της και να την κάνεις να νιώθει θεά: εντυπωσιακά δώρα (για να τα δείχνει στις φίλες της), ταξίδια (για να φτιάχνει κολλάζ φωτογραφιών με εσάς στον πύργο του Άιφελ) και ρομαντικές χειρονομίες που θα διηγείται με τις ώρες στο τηλέφωνο......

Ωραία όλα αυτά. Αλλά απο σεξ, πώς τα πάμε;

Μην αγχώνεσαι. Είναι καλή μαθήτρια και απορροφά σαν σφουγγάρι όσα της μαθαίνεις. Θέλει να ξέρει τι σε ευχαριστεί για να σε κρατά ικανοποιημεν@. Είναι κλασική περίπτωση γυναίκας που απολαμβάνει να σου κάνει στοματικό, κι ας μην το απολαμβάνει όσο εσύ. Αλλού είναι το κέρδος.

Συχνά θα ανακαλύπτεις ότι κατέχει πολλές πρακτικές του σεξ που οι άλλες γυναίκες δεν δοκίμασαν ποτέ. Είναι τόσο παθητική και υποτακτική (δε σε χάλασε αυτό Σκορπιέ, Υδροχόε) ώστε εύκολα ακολουθεί τ@ συντροφο της σε δύσβατα μονοπάτια.

Θα μου ανοίξει την πίσω πόρτα; ρωτάς. Προθύμως. Θα δεχτεί φίστινγκ; Ω ναι. Αγαπημένη στάση; Σκυλίσιο. Ξύλο; Ώπα. Μερικές Ζυγοί ανέχονται πρόστυχα λόγια και χαστουκάκια. Αλλά ποτε μην ξεπεράσεις τα όρια, χαρακτηριζοντας πχ. τον κόλπο της ως "τούνελ" "καταπακτή" "πηγάδι". Δεν είναι σέξι, είναι προσβλητικό. Βέβαια, εκεί που μια Λέων θα σε έστελνε στο διάολο για τέτοιο λόγο, η Ζυγός θα σε κρατήσει πολύ ακόμα στη ζωή της. Είπαμε, αλλού είναι το κέρδος.

Κατά τ άλλα, δεν θα συναντήσεις αντιστάσεις και ντροπές. Όλα τα κάνει, μέσα σε ρομαντικό όμως πλαίσιο. Περιποιήσου τη, κάνε της μασάζ και προκαταρκτικά. Συζήτησε την ερωτική σας ζωή και πως θα την κάνετε καλύτερη. Είναι θετική διαπραγματεύτρια. Θα σε ανταμείψει με ένα έξαλλο σετ εσώρουχα, γόβες, αισθησιακό μακιγιάζ. Είναι αυτός ο τύπος. Τα πάντα για να γίνει ελκυστική στα μάτια σου, εκλεκτ@ μου πλάσμα.

Θέλεις εγκεφαλικά παιχνίδια; Το'χει. Τα SMS, τα πονηρά τηλεφωνήματα, τα ραβασάκια με εντολές κι επιθυμίες της, φανερώνουν ένα κορίτσι που ξέρει να παίζει με τις λέξεις, τα νοήματα και τις φαντασιώσεις σου.

Ακόμα το σκέφτεσαι; Προλαβαίνεις-δεν-προλαβαίνεις.

Πηγή: astrokouti

5 σχόλια:

 1. Συγχαρητήρια για το ωραίο blog. Είμαι ζυγός. Μπορείτε, σας παρακαλώ να γράψετε, για τον συνδυασμό άντρα καρκίνου- γυναίκας ζυγου; Το αγόρι μου είναι καρκίνος και ετοιμάζομαι να του κάνω πρόταση γάμου επειδή τον λατρεύω. Δεν ξέρω τι πιστεύεται γι'αυτό τον συνδυασμό αλλά εμείς ταιριάζουμε απόλυτα εδώ και 8 χρόνια που τον ξέρω. Ευχαριστώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Εντός της βδομάδας θα έχω καλύψει το αίτημά σας.

   Διαγραφή
 2. Τολμώ να παραθέσω ως συμπλήρωμα :)))) το παρακάτω!


  ~Όμηρος~

  http://pavlidoykakia.blogspot.gr/2013/06/blog-post_4.html

  Το βράδυ σε ντύνω Στρατηγό
  κι Εγώ η Ειρήνη που με πόλεμο προασπίΖεις
  ή η Ελένη που πόλεμο ξεκινά.

  Στο νανούρισμα ενέσιμες ρίμες φανατισμού
  σου ψιθυρίΖω στ’ αυτί, στο λαιμό, στο στόμα
  και μες στ’ όνειρο οι εικόνες που πλάθουν
  τα μάτια σου
  εφιαλτικά ολοκληρώματα ενός παραμυθιού
  χωρίς νίκες.

  Ήσουν ο αγαπημένος Γιος
  μιας Μάνας τεχνίτισσας στα όπλα.
  Σε κανάκευε καιρό μακριά από θάνατο και πόνο,
  μακριά από σφαίρες και πληγή.
  Μακριά από Γυναίκα και Λάβα.

  Σε βραδινή σκοπιά
  σού φυλούσε τ’ όνειρο
  μην και αιφνίδια ένας θάνατος, μία σφαίρα,
  μια Γυναίκα
  λεηλατήσουν την παρθένα Γη της Ιστορίας σου.

  Σε βραδινή σκοπιά κι Εγώ
  παραφυλούσα τη Μάνα,
  στο τρωτό σημείο μιας απουσίας της
  να σε αρπάξω Όμηρο
  στα Στρατόπεδα ενός Εθισμού,
  που αυτεπάγγελτα
  θρέφει το Νου με όσα η Μάνα σού απαγόρευε.

  Πεινάς Στρατιώτη…
  σου δίνω Αξιώματα,
  σου δίνω Ευθύνες,
  σου δίνω Γυναίκα.
  Μα λαμβάνεις και θάνατο
  και σφαίρα
  και μια πληγή.

  Όμηρος στα Αξιώματα και στις Ευθύνες.
  Δεμένος με τους υπηκόους σου
  δεμένοι κι αυτοί μαζί σου
  αλληλοδιδάσκεστε Επιβίωση και Εκτέλεση καθηκόντων
  μέχρι τον ακρωτηριασμό της Αντοχής…

  Ημέρα Αξημέρωτη, Ώρα πρωινή: Ακρωτηριασμός της Αντοχής…

  Λήξη Πολέμου…
  Επιστρέφεις στη Μάνα
  που θρηνούσε τον Γιο της
  μην έχοντας ένα τάφο να του ανάψει το κερί της Ψυχής της…
  Επιστρέφεις στη Μάνα
  οριακά Ζωντανός…

  Χαράματα σε ξυπνά από τα χαρακώματα της Μνήμης
  κι εκλιπαρείς:
  -Μη μ’ αφήνεις Μάνα να κοιμάμαι,
  δεν αντέχεται ούτε σ’ Ανάμνηση, ούτε σ’ Όνειρο

  ο Θάνατος, η Σφαίρα και η Γυναίκα…..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η Ελένη, αυτή η μαριονέττα, το όργανο της Αφροδίτης...

   Καλά τα'λεγε ο προπάππους μας, ο Γοργίας:
   δεν έφταιγε η Ελένη, που οι άντρες την κυνήγησαν
   από "ερωτική άμιλλα" και "φιλοδοξία απαράμιλλη".

   Και τι απάντησε η Ελένη στην (πρώην) πεθερά της,
   Εκάβη, πάνω στις στάχτες πια, της Τροίας;

   "Των συμφορών νά η πρώτη αιτία: ετούτη
   που γέννησε τον Πάρη·"

   για να πάρει απάντηση:

   "όλες τις τρέλες
   τις ονομάζουν οι άνθρωποι Αφροδίτη·
   Αφροδίτη – αφροσύνη· δες πώς μοιάζουν!"   Αυτά για το κατεξοχήν ζώδιο της Αφροδίτης!

   Διαγραφή

Γράψτε Τα Σχόλιά Σας!!

Από το Blogger.