Λεσβία Λέων και Λεσβία Κριός . Ταιριάζουν;

8:19 π.μ.
*για την elenaki που μου το ζήτησε. παραγγείλετε κι εσείς αναρτήσεις (δωρεάν φυσικά, χαχα!) στο astrovrohi@hotmail.gr ή στη σελίδα μου στο Facebook, "Virgo Astrovroxi".


Σπίθες, με το καλημέρα

Λένε ότι αρκεί απλά να συναντηθούν αυτές οι δύο γυναίκες στον ίδιο χώρο,  τα υπόλοιπα,            είναι απλή χημεία. Για τη Λέοντα, η Κριός είναι η επιτομή της γοητείας: ίσες δόσεις δυναμισμού    και θηλυκότητας. Πώς είναι όταν μια Λέοντας χάνει τη μπάλα; Αυτό συμβαίνει όταν γνωρίσει την Κριό, η οποία, μοιάζει στα μάτια της κάτι άπιαστο, περιζήτητο. Η άνετη κυνηγός μας, εδώ τα χάνει. Απομένει στη διάθεση της Κριού να δώσει το πράσινο φως για την προσέγγιση: η Λέων δε θα άντεχε την απόρριψη από μια τέτοια γυναίκα... Ευτυχώς, δεν είναι δύσκολο για την Κριό, το να προκαλέσει, κάνοντας το πρώτο, τολμηρό βήμα.

Από την πρώτη τους συζήτηση κιόλας, θα διακρίνουν τη σοβαρότητα της κατάστασης. Είναι κι οι δύο αποφασιστικά ζώδια της Φωτιάς, όταν ρίξουν η μία τα δίχτυα της πάνω στην άλλη, το πράγμα κλειδώνει. Τί βρίσκουν η μία στην άλλη; Η Κριός θεωρεί ακαταμάχητη μια μεγαλύτερη ή εμπειρότερη Λέοντα, που αποπνέει ανωτερότητα, εξουσία, περηφάνεια, σιγουριά. Η Λέων, απλά παγιδεύεται στον ερωτισμό που έχει το βλέμμα, η φωνή, η κίνηση του σώματος της Κριού. Από εκεί και πέρα, η Κριός προσδοκεί από τη Λέοντα, να πάρει την πρωτοβουλία, την ηγεσία ίσως, αφού η Κριός είναι πιο πρόθυμη να παραδοθεί στη Λέοντα, παρά σε οποιοδήποτε άλλο ζώδιο.

Σεξουαλική έλξη

Πρόκειται για ένα ζευγάρι που βρίσκει τα περισσότερα κοινά του στο κρεβάτι, και τέλος πάντων, υπάρχει έντονος σεξουαλικός χαρακτήρας στη σχέση τους, σαρκικός, σωματικός, παρά πλατωνικός, ή ρομαντικός, ή φιλικός, ή εγκεφαλικός, ή οτιδήποτε άλλο. Υπάρχει πάθος πρώτα και μετά αγνή αγάπη. Αυτό είναι θετικό, αν σκεφτούμε ότι και η Κριός και η Λέων, είναι ζώδια που δίνουν ύψιστη σημασία στο σεξ.

Η συμβίωσή τους πέρα από το πεδίο του κρεβατιού, είναι έντονα ρόζ, ή μάλλον κατακόκκινη. Παντού υπονοείται το σεξ: όταν περπατούν στο δρόμο νιώθουν σέξι, όταν συζητούν και ανταλλάσσουν απόψεις υπάρχει πάθος, όταν είναι σε μια παρέα ή ακόμα και στη δουλειά οι μεταξύ τους ματιές είναι άγριες. Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει μια σχέση βασισμένη στο πάθος;

Ανυπότακτος εγωισμός

Η Κριός είναι ασυνήθιστα υποχωρητική σε αυτό το match. Μπορεί να καταπιεί την αυταρχική συμπεριφορά της Λέοντα ή και να τη βρεί σεξουαλικά ελκυστική. Με τη Λέοντα, δεν μπορείς να περιμένεις κάτι λιγότερο από ατελείωτη καταπίεση, υπό τη μορφή συμβουλών και καθοδήγησης. Η Λέων θέτει τους κανόνες. Η Κριός ακολουθεί υποδείξεις. Που και που κάνει κάποια βήματα ανεξαρτητοποίησης από αυτό τον έλεγχο, ενώ άλλες φορές αντιμετωπίζει με χιούμορ την ξεροκεφαλιά της Λέοντα.

Η αλήθεια είναι ότι η επιτυχία της κοινής ζωής τους, ακουμπά πάνω στην καλή θέληση και την ανοχή της Κριού. Επιπλέον, η Κριός, ως μεταβλητό ζώδιο, έχει την ικανότητα να κάνει στρατηγικές υποχωρήσεις για το καλό και των δυο. Συνειδητά, επιτρέπει στη Λέοντα να νομίζει ότι υπερέχει και ότι επιβάλλεται. Στην ουσία, η Κριός απολαμβάνει την ασφάλεια, την προστασία και τη δομή με την οποία περιβάλλει τις σταθερές σχέσεις της η Λέων, εντοπίζοντας μια θετική επιρροή του λεόντειου πνεύματος πάνω στο δικό της. Στ' αλήθεια η Κριός είναι η μεγαλύτερη οπαδός του ζωδίου του Λέοντα.


What about sex??

Είναι ενδιαφέρων ο συνδυασμός. Έχουμε να κάνουμε με ένα ζευγάρι που βάζει στο κρεβάτι την θεατρικότητα και το πάθος. Η Λέων παίρνει το θέμα πολύ στα σοβαρά και της αρέσει η ποιότητα, η σκηνοθεσία και οι δραματικές ερμηνείες!! Για την Κριό το σεξ είναι επίσης τρόπος έκφρασης και παιχνίδι που παίζει με στυλ. Εδώ η πρωταγωνίστρια είναι ξεκάθαρα η Κριός, ενώ η Λέων απολαμβάνει το ρόλο θεατή: βρίσκουμε την Κριό στη θέση του σαγηνευτικού θηλυκού, της αισθησιακής στριπτιζέζ, μασέρ, Σαλώμης σε one woman show... Σε τέτοιες περιπτώσεις, ακόμα και ένα Λιοντάρι παραχωρεί ευχαρίστως όλες τις πρωτοβουλίες.

Ο θαυμασμός μεταξύ τους, ή πιο σωστά ο ναρκισσισμός τους, δεν σταματά εκεί όπου η Λέων παρακολουθεί μαγεμένη ή εκεί όπου η Κριός παραδίδει τον εαυτό της μελοδραματικά: χρειάζεται να υπάρχει συχνά πυκνά και κοινό. Εκδηλώσεις του έρωτά τους σε κοινή θέα είναι στο πρόγραμμα, εκτός όμως από τη θέαση, επιβάλλεται και η ακρόαση. Για τη Λέοντα είναι πολύ σημαντικό και τονωτικό, να έχει κυριολεκτικά "κραυγαλέες" αποδείξεις του πόσο καλή εραστής είναι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψτε Τα Σχόλιά Σας!!

Από το Blogger.