Γυναίκα Υδροχόος και Έρωτας (σε σχέση και σεξ)

1:17 π.μ.
Μαρία Τζομπανάκη: μια μυστηριώδης Υδροχόος!Γνωρίζεις γυναίκα Υδροχόο. "Γνωρίζεις" τρόπος του λέγειν, δε θα την καταλάβεις ποτέ τόσο καλά. Αλλά αυτό σου αρέσει, μάλλον γιατί είσαι κι εσύ ο τύπος που δεν θέλεις να σε καταλαβαίνουν οι άλλοι. Και ξέρεις ότι θέλει τέχνη το να φαίνεσαι ακατανόητος.

Σου αρέσουν τα εγκεφαλικά παιχνίδια - και μη μου λες μαλακίες τώρα. Αλλιώς θα σε είλκυε μια καθόλα κατανοητή, πεζή, με την καλή έννοια, ξηγημένη, ανοιχτό βιβλίο και προβλέψιμη κυρία από το απέναντι πεζοδρόμιο  - Λιονταρίνα βασικά. Αλλά εσύ σιχαίνεσαι την αμεσότητα (τη δραματική αμεσότητα για να γίνω ακριβής) της Λιονταρίνας και θέλεις πιο ψυχρές και καμουφλαρισμένες συναισθηματικά καταστάσεις. Σεβαστό.

Εμφανισιακά σου θυμίζει κάτι από Κριό, Ζυγό, κι έτσι την πατάς εύκολα. Έχει αυτή τη θηλυκότητα που δεν δείχνει ποτέ εύθραυστη. Αποπνέει σιγουριά και αέρα πολλών μποφόρ: άλλοτε όμως μπορεί να σου φανεί και λίγο ανάλαφρη, αιθεροβάμων, σαν τη Δίδυμο. Μην ψαρώνεις. Ξέρει πολύ καλά που πατά κ που πηγαίνει.

Θα το δεις στη πράξη, όταν θα δοκιμάσεις να την πας με τα νερά σου. Σιγά μη σε ακολουθήσει! Αυτή το δρόμο της κι εσύ το δικό σου. Δε θα την αλλάξεις, δεν κάμπτεται που να χτυπιέσαι κάτω. Μπορεί να μη σου δηλώσει τοσο ρητά και δογματικά τις απόψεις επιλογές της όσο η Ταύρος, αλλά είναι ένα σιγανόφωνο μουλάρι. Δε θα καβγαδίσει για να γίνει το δικό της, θα σου το περάσει αθόρυβα, ανεπαίσθητα. Εδώ αρχίζουν οι ήττες σου.

Την έχεις ή δε την έχεις; Είναι το ίδιο και το αυτό. Σου ανήκει μεν, με δική της προαίρεση, αλλά δε σε αφήνει να το χαρείς. Νομίζεις πως την έδεσες; Μη το νομίζεις. Όταν είστε μαζί νιώθεις ασφαλής, όταν τελειώσει η βολτούλα ή ο καφές σας, αρχίζουν τα ντράβαλα.

Όταν περιμένεις να σε πάρει τηλέφωνο πρώτη, και δεν το κάνει ποτέ; Αυτό εννοώ.  Αρχίζεις και τρως τα νύχια σου απο την αγωνία, περνουν οι μέρες κι η Νεροκουβαλήτρια μοιάζει χαμένη στο διάστημα. Της στέλνεις μηνυμα κι απαντά τηλεγραφικά. Και τελικά τη συναντάς και είναι πάλι γλυκιά και δική σου. "Γιατί αγχώνεσαι;" σε ρωτάει σε αθώο στυλ.

...Αφού δεν είναι ο τύπος που θα σου στέλνει 4.803 μηνύματα τη μέρα. Έχει δουλειά. Έχει συγγενείς. Έχει εκείνη την κοινωνική υποχρέωση. Πρέπει να αποδεχτείς ότι μοιραζει το χρόνο της σε κοινωνικά και εργασιακά. Μπορείς να συμμετάσχεις κάπου εκεί μέσα διακριτικά, αλλά δε μπορείς να την αποκλείσεις απο αυτά για να την έχεις μόνο να ασχολείται με την χάρη σου!

Όμως όταν την έχεις μαζί σου, αξίζει το κάθε δευτερόλεπτο. Κάθεται άφοβα απέναντί σου, σε κοιτάζει ευθεία στα μάτια και σε ακούει προσεκτικά. Δεν έχεις κανένα ντροπαλό κοριτσάκι που κρέμεται απ τα χείλη σου και λιώνει, έχεις μια συνομιλήτρια με άποψη. Αν ξεμείνεις απο θέμα συζήτησης, θα το σώσει εκείνη. Μπορείτε να μιλήσετε χωρίς περιορισμούς για θεματολογίες άπειρες.

Πολλοί αστρολόγοι σου λένε ότι έχει "υψηλά διανοητικά και επιστημονικά ενδιαφέροντα!". Μπούρδες με φιόγκους. Χαλαρώστε λίγο. Με την υδροχόο θα συζητήσεις λίγο απ'όλα. Για τα σκυλιά, για την οικογένειά της, για την εκπομπή στην τηλεόραση, για  λουλούδια, για επιχειρηματικά, για κοινωνικά, θεολογικά. Όοό,τι θέλεις. Τη μια στιγμή θα κάνετε συζήτηση υψηλού επιπέδου, την άλλη καθημερινής ρουτίνας και μέσα σε αυτά ίσως σου πει, με ψυχραιμότατο ύφος και σταθερή φωνή, για ένα παιδικό τραύμα που την πονάει ακόμα ή κάτι που τη στεναχώρησε χθες και έκλαιγε μόνη στο δωμάτιό της γι αυτό.

Θες να γίνει συναισθηματική; Θα γίνει. Φυσικά και είναι ευαίσθητη, τί νόμιζες;  Αν της εξομολογηθείς κάτι εσύ πρωτ@, θα συνεισφέρει και το δικό της κομμάτι! Αλλα προς θεού όχι δραματισμούς κλάψες και μονότονο μοιρολόι που επικεντρώνεται στον εαυτό σου και τα πάθη σου. Μιλάς μαζί της, μάζεψε λίγο απο τα πατώματα τον εγωκεντρισμό σου που ξεχειλίζει. Μοιράζεστε, δεν εξιστορείς τα κατορθωματα σου- γιατί δε θα σε θαυμάσει κιόλας καμάρι μ'. Βαριέται. Θα σου βάλει φρένο αν δε φροντίσεις να βάλεις τελεία απο μον@ σου.

Και που λες, σεξ στον ορίζοντα μπορεί να αργήσεις να δεις. Ανάλογα τους χειρισμούς σου. Οι άστρο-ειδήμονες τονίζουν ότι έχεις να κάνεις με ζώδιο του Κρόνου, σε επίπεδο παραδοσιακής αστρολογίας, δεν είναι τυχαίο αυτό. Για να περάσει καλά στο σεξ θέλει να αναπτύξει μια άλφα (και βήτα και γάμα) άνεση  μαζί σου. Που είτε θα την αναπτύξει εξωκρεβατικά, στην καθημερινή σας σχέση, είτε θα την αναπτύξει ενδοκρεβατικά, επιτόπου στην πρώτη σας συνεύρεση.

Τι εννοώ με αυτή τη διάκριση; Ότι έχεις μπλέξει με μια Κρόνια γυναίκα και ίσως η κατάσταση να ...κρονίσει. Τί, πάλι δεν εγινα σαφής; Δε θα κάνει βουτιά στο κρεβάτι σου με την άνεση μιας, γκουχ, Ζυγού αν δε σε θεωρήσει σε πρώτη φάση, έμπιστ@ φίλ@ της. Δώσε χρόνο. Αλλιώς αν βιάζεσαι πολύ, για να έχεις επιτυχία στο δύσκολο εγχείρημα "πρώτο ραντεβού με σεξ", πριν ανοίξεις το λογαριασμό αφιερώσου σε βασανιστικό πολύωρο προκαταρκτικό.


Μασάζ. Μην ξεκινήσεις με σαλιαρίσματα και γλωσσόφιλα. Ξεκινά ιδανικότερα με στεγνό μασάζ σε άσχετες περιοχές για της αποδείξεις ότι α.ξερεις να περιμένεις β.ξερεις να χρησιμοποιείς τα χέρια σου γ.ξέρεις ότι το γυναικείο σώμα έχει κι άλλες ερωτογενεις ζώνες πέραν των γνωστών.

Και τι θα πάρεις στο κρεβάτι; Αφού θες να μάθεις...


Η Νεροκουβαλήτρια είναι απέραντα κουλ όταν κάνει έρωτα. Αφήνει για τις άλλες τα ναζάκια και τις σαχλίτσες και ..πιάνει δουλειά με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Δεν θέλεις να κουράσεις το σπόνδυλο σου; Οκ θα σε ξεκουράσει τότε, φυγόπον@ φίλ@ μου. Όσο εσύ θα ξαπλώνεις ακινητ@ σαν ιεραποστολικός αστερίας, εκείνη ξέρει τι θέλει, πως, και το παίρνει από εσένα - τόσο απλά. Στο στοματικό δεν γνωρίζει απο ντροπές ή ανασφάλειες, τα χέρια της είναι εξίσου εξερευνητικά.

Και το υδροχοϊκό πσράδοξο: καταφέρνει να είναι τόσο σέξι χωρίς να το παρακάνει με μακιγιάζ κι αρώματα, προκλητικά εσώρουχα, χωρίς να μιλά βρώμικα, χωρίς να είναι παθητική δούλα. Ο παράγοντας απροσποίητο είναι υπεύθυνος: κάνει σεξ με φυσικότητα αγνοώντας τους κανόνες σεξουαλικής συμπεριφοράς. Ο εαυτός της και τέλος.

Θα μου πεις τώρα... και τότε γιατί  "ου μπλέξεις", αν είναι τόσο σούπερ όσο την περιγράφεις; Θα περάσω και στα δυσάρεστα της υπόθεσης.


--Είναι ο εγωισμός σου που θα γίνεται σμπαράλια όταν είναι μακριά με παρέες, συναδέλφους, συγγενείς κι εσύ νιώθεις απέξω. Δεν ξέρεις τι γίνεται, δε σε ενημερώνει με λεπτομέρειες, βγάζει από το τσεπάκι της κάθε τόσο, νέες φίλες που δεν τις προλαβαίνεις.

--Είναι όσα δεν λέτε εύκολα μεταξύ σας και κάποτε μαζεύονται πολλά, δημιουργώντας αόρατο τείχος. Εκείνη δε σε ρωτάει, εσύ φοβάσαι να τη ρωτήσεις, κ.ο.κ.

--Είναι που σε αγαπά, αλλά δε σε βάζει πάνω από όλα. Ζει για να την περιτριγυρίζουν πολλοί άνθρωποι κάθε στιγμή - κι αν γίνεις ποτέ το νούμερο ένα της, θα είσαι στην κορυφή μιας ατελείωτης λίστας συναναστροφών. Αντέχεις;

--Δε τη συγκινεί η αφοσίωση σου- την παίρνει ως δεδομένη, μαζί κ την υπομονή σου. Ενώ εσύ την έχεις ανάγκη, δεν είναι διαθέσιμη εδώ κ τώρα. Είναι του "σε λίγο"... κ τι να το κάνεις.. Τρέχει όταν είναι πολύ αργά..

--Είναι που παίρνει καιρό για να την κερδίσεις και πάλι όχι ολοκληρωτικά.. Μέρα τη μέρα παλεύεις για να διατηρήσεις τα κεκτημένα. Κανεις εσύ το πρώτο βήμα πάντα.. Νιώθεις σαν να τρέχεις από πίσω.. και φοβάσαι μήπως τελικά ξεμείνεις πίσω και δεν σε πάρει καν χαμπάρι..

Πηγή: astrokouti

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψτε Τα Σχόλιά Σας!!

Από το Blogger.