Άντρας Ιχθύς Γυναίκα Λέων (Συμβατότητα)

1:06 π.μ.
Ας ξεκινήσουμε με μια δυσάρεστη αλήθεια. 

Ο άντρας Ιχθύς και η Γυναίκα Λέων, δεν πολυ-ταιριάζουν. Τους χωρίζουν πολύ περισσότερα απ'όσα τους συνδέουν. Η Λιονταρίνα ονειρεύεται μια σχέση ξεκάθαρη, με υποσχέσεις πραγματοποιήσιμες, επικοινωνία άμεση και να ξέρει που πατά και που πηγαίνει. Ο Ιχθύς προτιμά να είναι ασαφής για όσα νιώθει, όσα θέλει, όσα σχεδιάζει. Οι υποσχέσεις του στο πρώτο ραντεβού είναι μεγαλεπήβολες, αλλά ξεφουσκώνουν απρόβλεπτα. Η σταράτη συζήτηση που οι Λιονταρίνες λατρεύουν, είναι ανέφικτη με τον Ιχθύ, που αντί για επιχειρήματα και δεδομένα, καταστρέφει κάθε προσπάθεια διαλόγου, με αποφυγή, απόσυρση, εξαφάνιση, δικαιολογίες, παιδαριώδη ψέμματα-με-κοντά-ποδάρια, παραμύθιασμα, καλοπιάσματα, αποπροσανατολιστικό σεξ.

Η ερώτηση σε σχέση με τον Ιχθύ είναι: -Και μετά το sex, τι;

***

Συνεχίζεις να διαβάζεις, άρα όλα τα παραπάνω σου φαίνονται γνώριμα!

Χειριστικός! 

Το μεγαλύτερο πρόβλημα με τον κύριο Ψάρη, είναι η μαγική του ικανότητα να παίζει στα δάχτυλα τα συναισθήματά σου. Η λέξη κλειδί που χρησιμοποιεί συχνά είναι: καταλαβαίνω ("καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς!"). Πράγματι, καταλαβαίνει ποιά είναι η ψυχική διάθεσή σου, τον φόβο ή την ανασφάλειά σου. Τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Σε τι φάση βρίσκεσαι ψυχολογικά, φίλη Λέων.

Και σε χειρίζεται αναλόγως: αν υποψιαστεί συννεφάκια στον ορίζοντά σου, θα εξαφανιστεί πριν ρίξεις τους κεραυνούς σου επάνω του. Θα περάσει λίγο χρόνο χαλαρά (διασκεδάζοντας, μη φανταστείς ότι σκάει, δεν είναι Καρκίνος) μακριά σου, κι όταν μετανιωμένη τον αναζητήσεις, εκεί που είναι χαμένος, θα σου δηλώσει ορθά κοφτά ότι "του αρέσουν οι ειρηνικές καταστάσεις, δεν θα ανεχτεί κανέναν καυγά". Αν καταπιείς το δίκιο που σε πνίγει αγαπητή Λιονταρίνα, για να τον κρατήσεις πλάι σου, εκείνος κερδίζει έδαφος. Και θα εκμεταλλευθεί στο μέγιστο βαθμό την υποχώρησή σου, μελλοντικά. Με αυτό σου κάνει σαφές ότι δεν πρόκειται να συζητήσει μαζί σου, όσο κι αν εκρήγνυσαι. Σε έπιασε μια νοσταλγία για τον πρώην σου, εκείνο τον Παρθενούλη που τα μοιραζόταν όλα μαζί σου;

Παρτάκιας..!

Είναι αρκετά εγωιστής και μην μπερδεύεσαι με ιστορίες, για το δήθεν ευαίσθητο, αυτοκαταστροφικό, ευάλωτο αγόρι. Η υποτιθέμενη ευαισθησία, είναι άσσος στι μανίκι και θα τον πετάξει, όποτε τον βολεύει. Ειδάλλως, η ευαισθησία του είναι επιλεκτική, για τον εαυτό του, όχι για τη δική σου αγωνία. Απαντάει στα μηνύματα και τις κλήσεις σου, όποτε θέλει αυτός. Μέρες μετά. Άλλοτε υπόσχεται να βρεθείτε, αλλά χάνεται με τους κολλητούς του. Μισεί τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις- ιδίως απέναντί σου. Ιδίως όταν δεν έχει διάθεση να δώσει, επειδή τον εμποδίζουν οι ανασφάλειες.

Θέτει τους όρους για τη σχέση σας (όρους, καλά διάβασες) και όταν διαφωνήσεις κάπου μαζί του, σε κατηγορεί για πίεση! Έχει πάντα δυο μέτρα και δυο σταθμά (είναι δυϊκό ζώδιο- όπως ο Δίδυμος, περαστικά σας)... Όταν όμως εκείνος έχει συναισθηματικές ή σεξουαλικές ανάγκες, κι εσύ δεν είσαι εκεί, φυσικά θα σε κατηγορήσει- "δεν ξέρεις τι θέλεις, παίζεις μαζί μου, κλπ". Τότε μεταμορφώνεται σε απροστάτευτο μωρό.

Γεννήθηκε να παίρνει...

Πολλοί συνδέουν το ζώδιο του Ιχθύ με τον αλτρουϊσμό και την ανιδιοτελή προσφορά. Ο.Κ.
Όταν θα τον έχεις ανάγκη και θα είναι χαμένος σε ξένους ωκεανούς, έλα να το συζητήσουμε! Όπως ο Υδροχόος, έτσι κι ο Ιχθύς, έχει την ανάγκη να χάνεται στο πλήθος, παρά να αντιμετωπίζει καταστάσεις face-to-face, άτομο προς άτομο, προσωπικότητα προς προσωπικότητα, κεκλεισμένων των θυρών.

Όταν θα χρειαστείς μια φορά στη ζωή σου (διότι είσαι περήφανη Λιονταρίνα και δεν ζητάς βοήθεια εύκολα) κάποιον να σταθεί πλάι σου, ο Ιχθύς σίγουρα δεν θα είναι εκεί με τον τρόπο που θέλεις. Θα σε καθησυχάσει στα πεταχτά και γρήγορα με κλισέ λόγια, πριν κλείσει την πόρτα πίσω του και βγει για ποτάκι με την παλιοσειρά. Όταν ακούς για τους Ιχθύες ότι θέλουν να σώσουν τον κόσμο, εννοείται ότι δεν είσαι εσύ ο κόσμος. Ο κόσμος είναι το σύνολο, όχι η ατομικότητά σου. Η μόνη βοήθεια που μπορείς να περιμένεις από τον Ιχθύ, είναι στις συνταγές κοκτέιλ και στο sex.

Sex trainer!

Αχ ναι, το sex! Αυτός δεν είναι ο λόγος που παραμένεις ακόμα μαζί του; (Πέρα από κάποιες ανασφάλειες και φόβο μοναξιάς, που σε σταματούν πριν του δώσεις τα παπούτσια στο χέρι). Είναι χαλαρός, έμπειρος, γεμάτος κατανόηση, ανοχή, ίσες δόσεις ευγένειας και καφρίλας (ό,τι ζητήσεις θα πάρεις), αγριάδας και τρυφερότητας. Ως και στο κρεβάτι, σε χειρίζεται άψογα, ο παίχτης!

Με τον Ιχθύ, δεν υπάρχει κακό sex. Ποτέ. Προσαρμόζεται στις ανάγκες σου και σε καθοδηγεί με το γάντι. Θα σε διορθώσει με υπομονή για τυχόν λάθη που κάνεις στο στοματικό. Θα σου ζητήσει να γίνεις πρόστυχη (και θα γίνεις, γιατί δε μπορείς να του χαλάσεις χατίρι). Μπορεί να μετατρέψει μια καλόγρια σε κακό κορίτσι εν μια νυκτί. Γιατί τον έλκουν και τα κακά κορίτσια (Σκορπίνες, Ταυρίνες) και μπλέκει ενίοτε με σεμνά κορίτσια μόνο για να τα απελευθερώσει, από χόμπι, για συλλογή εμπειριών.

Στην τελική το μόνο θετικό που θα κρατήσεις από την χαοτική εμπειρία σου μαζί του, θα είναι το ξεστράβωμα που σου έκανε αυτός ο σεξοδάσκαλος!

Βαρεμάρα.. Τύφλα να'χε ο Δίδυμος!

Και μετά το sex, τι; Για να επανέλθω στο αρχικό ερώτημα, κάθε πολλά υποσχόμενη γνωριμία του Ιχθύ, παίρνει την κάτω βόλτα όταν καλυφθεί η περιέργειά του για το σεξουαλικό σου προφίλ. Όλα ήταν καλά πριν σε γνωρίσει σεξουαλικά, τώρα όμως έγινες το παιχνίδι που πάλιωσε- και βαριέται να παίξει μαζί σου. Τι κάνεις;

Είτε τα δοκιμάζεις ΟΛΑ μαζί του για να κρατήσεις το ενδιαφέρον του, είτε δέχεσαι να τον μοιραστείς με άλλη (άλλες) γυναίκες. Φήμες λένε ότι οι διαρκέστερες σεξουαλικές του σχέσεις, είναι οι απαγορευμένες, που δεν γίνονται ποτέ βαρετές. Είπαμε, ο Ιχθύς διψάει για δυνατές συγκινήσεις, δεν θα τον κρατήσεις στη ρουτίνα και την επανάληψη...

Παραμέληση καθηκόντων!

Κι έρχεται η στιγμή που ξενερώνεις μαζί του. Επειδή ξέχασε τα γενέθλιά σου. Επειδή δεν τόνισε πόσο ωραίο είναι το καινούριο σου φόρεμα. Επειδή θέλει να πάτε για ποτό σε κλαμπ και sex, κι όχι για ρομαντικό δείπνο σε σικ ρεστοράν και sex. Επειδή περνά πολύ χρόνο με τα λουλούδια που έχει για φίλους. Επειδή δεν σου δίνει την προσοχή και την αφοσίωση που μια Λιονταρίνα αξίζει.

Και τότε συνειδητοποιείς, ότι σπαταλούσες καιρό τώρα την υπομονή σου, τον γυναικείο σου εγωισμό, για έναν άντρα αιωνίως ανώριμο, που σε αντιμετωπίζει σαν την έφηβη που θα πουλήσει ρόζ φύκια για μεταξωτές κορδέλες, με αξιοπιστία ανδρικού λόγου μηδέν. Και ως Λιονταρίνα με αυτοσεβασμό, τινάζεις το τσιγάρο σου και λες -Να περάσει ο επόμενος!


Κάνε σχέση με Ιχθύ αν: • θέλεις να συμπληρώσεις την σεξουαλική σου εκπαίδευση
 • είσαι κλειστός χαρακτήρας και χρειάζεσαι οικειότητα για να ανοιχτείς
 • δεν μασάς από ωραία λόγια, δεν τουμπάρεσαι
 • αγαπάς την ελευθερία σου και μισείς τις σοβαρές δεσμεύσεις
 • σου αρέσει να γίνεσαι το σεξουαλικό αντικείμενο στα χέρια ενός sex expert
Μην κάνεις σχέση με Ιχθύ αν:

 • θέλεις κάποιον που θα είναι εκεί, ψυχή και σώμα, όταν το ζητάς
 • θέλεις να παίρνεις και να δίνεις, επί ίσοις όροις
 • σου αρέσουν οι σκληρές αλήθειες, όχι τα όμορφα παραμύθια
 • προτιμάς τους αποφασιστικούς, ώριμους, αξιόπιστους χαρακτήρες
 • θέλεις τη συναισθηματική σου ζωή σε τάξη
 • πιστεύεις σε πράξεις, όχι σε λόγια
 • έχεις κι άλλες προτάσεις από άνδρες
http://www.fthis.gr/userfiles/articles/legacy/92c0e0bc-490a-4b7c-8bca-d051d3f24f13.jpg?w=865
Demy (Λέων) - Άκης Πετρετζίκης (Ιχθύς)  "Η Ντέμυ είναι η γυναίκα της ζωής μου". Σώπα, Ιχθύ.

1 σχόλιο:

 1. απαπαπα μακριααααα.. απιστος και να σκεφτεις οτι του επεφτα πολυ, ολοι το ελεγαν. κομπλεξικοι σε κερατωνουν απο ανσφαλεια και μετα τρεχουν να τα μπαλωσουν ανωριμοι. καλυτερα Καρκινακια μακρανννν

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε Τα Σχόλιά Σας!!

Από το Blogger.