Λεσβία Λέων και Λεσβία Ταύρος. Ταιριάζουν;

6:27 π.μ.
Κλασικό ζευγάρι Λέοντα-Ταύρου (Olivia)
1.Χημεία

Τυπικά, είναι και οι δυο, γυναίκες που έχουν μια σοβαρή θέση στο επαγγελματικό και κοινωνικό στερέωμα. Οι πιθανότητες είναι, ότι όχι μόνο θα συναντηθούν μέσω της δουλειάς, αλλά και θα κάνουν μεγάλη εντύπωση η μία στην άλλη, με την ισχυρότητα της προσωπικότητάς τους. Θα μετρούν η μία την άλλη από απόσταση για πολύ καιρό- πιθανότατα ρίχνοντας κλεφτές ματιές ώστε να προσδιορίσουν <<από τί υλικό>> είναι φτιαγμένη η άλλη. Η Λιονταρίνα χρειάζεται τον προσωπικό της, απαραβίαστο χώρο, τα τείχη της, όπου ζεί με τον προσωπικό μύθο που έχει πλάσει για τον εαυτό της. Η Ταύρος βρίσκει διασκεδαστικό να παρατηρεί το πομπώδες, κούφιο και δραματοποιημένο πλαίσιο, μέσα στο οποίο ζεί η Λιονταρίνα. Δεν αργεί να έρθει η ώρα, που η Ταύρος θα αρχίσει να <<βολτάρει>> γύρω από την υπεροψία της Λέαινας. Μοιράζονται την ίδια μεγάλη ιδέα για τους εαυτούς τους, και το ξέρουν, το βλέπουν η μία στην άλλη. Η Ταύρος χρησιμοποιεί την ανωτερότητά της για να πάρει κουράγιο και αξιοπρέπεια τις δύσκολες στιγμές, ενώ βρίσκει την ανωτερότητα της Λέαινας ψεύτικη, όλο αλαζονεία και θεατρινισμό. Θεωρεί τη συμπεριφορά της Λιονταρίνας απλό ξόδεμα ενέργειας και έλλειψη πρακτικότητας- κι αυτό θέλει να το αλλάξει. ΑΣΤΡΟΒΡΟΧΗ

2.Συμβατότητα

Η Ταύρος ανυψώνει το Λιοντάρι, τη βοηθά να αποθηκεύσει δύναμη για να υποστηρίξει τα χιλιάδες ιδανικά που πρέπει να ακολουθήσει στη ζωή της. Της μεταδίδει ζεστασιά και οικειότητα, όμως της υπενθυμίζει ταυτόχρονα ότι πρέπει να είναι φιλόδοξη. Είναι ένα κοινωνικό ζευγάρι, με πολλές παρέες, κυρίως σοβαρό κόσμο και σταθερά ζευγάρια. Είναι τυπικά εργασιομανείς κι οι δυο, διεκδικώντας πρωτεία στους κλάδους τους. Στο σπίτι τους μπαινοβγαίνουν φίλοι, συνάδελφοι, υπάλληλοι και οικογένεια, ενώ εκείνες είναι σταθερά επικεντρωμένες στις δραστηριότητες και στη μεταξύ τους σχέση. Η Λέων πιθανώς έχει μια ομάδα από προσωπικούς της φίλους από τους οποίους αντλεί κολακείες και προσοχή, ενώ η Ταύρος, στον ελεύθερο χρόνο που της απομένει, ονειρεύεται να ξεφύγει από αυτό που ονομάζει <<πλήθος διερχομένων>>. Η κοινή τους ζωή, είναι καλά σχεδιασμένη και οργανωμένη, και κυρίως, μακροπρόθεσμης διάρκειας. Οι οικονομικοί στόχοι ή οι οικογενειακοί, πρέπει να ολοκληρώνονται σε ορισμένο χρόνο, καθώς η Λιονταρίνα <<τα θέλει όλα>> και τα θέλει σωστά. Η Ταυρίνα καλλιεργεί την υλική περιουσία τους σαν ...κήπο, ενώ η Λέαινα ...κατακτά τον κόσμο.

3.Ψυχολογία & Σέξ 

Ο προσωπικός τους χώρος είναι ένα χάος που φέρει την προσωπική τους σφραγίδα τρόπου ζωής: αναμνηστικά από ταξίδια, έργα τέχνης, βιβλία, αποδεικτικά ανθρώπων της κουλτούρας. Ποιότητα, είναι η λέξη κλειδί, το άκρον άωτον της ύπαρξής τους. Σεξουαλικά, φροντίζουν να μη λείπει ποτέ η ποιότητα, εντρυφώντας σε σεξουαλικά εγχειρίδια. Έχουν μια σοφιστικέ αντίληψη της ηδονής που δεν αποκλείει ένα τρίτο άτομο στην κρεβατοκάμαρά τους (χωρίς να επενδύουν συναισθηματικά με κανέναν πέρα από τις δυο). Η Λέων είναι συχνά επιθετική στο κρεβάτι, πράγμα που βρίσκει σύμφωνη την Ταύρο, η οποία απολαμβάνει να γίνεται παθητικό αντικείμενο ενασχόλησης. Προς τέρψην της Λέαινας, η Ταυρίνα ακολουθεί αδιαμαρτύρητα τους ρυθμούς και τα ελαφρώς σαδιστικά παιχνίδια της, που σκοπό έχουν τον πλήρη έλεγχό της. Και οι δυο γυναίκες είναι λάτρεις της κολπικής διείσδυσης και τα σεξουαλικά όργανα είναι ευπρόσδεκτα: ωστόσο, αν η Λέων δεν έχει πρόβλημα να φορέσει ζωνάτο δονητή, η Ταύρος δεν είναι και τόσο πρόθυμη να υιοθετήσει τον παραδοσιακό ανδρικό ρόλο (θα προτιμούσε ίσως ένα απλό δονητή χειρός). Στο τέλος-τέλος, είναι και οι δυο εθισμένες στο σεξ, το θέλουν συχνά, και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά... οι γείτονες. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψτε Τα Σχόλιά Σας!!

Από το Blogger.