Άντρας Αιγόκερως Γυναίκα Λέων (σε σχέση και σεξ)

12:36 π.μ.
Υπάρχουν, έτσι για να ξέρετε, 2 είδη άνδρα Αιγόκερω:


 • ο σοφιστικέ Αιγόκερως. Δε γεννήθηκε φύσει έξυπνος σαν Λέοντας, ούτε φύσει γοητευτικός σαν Ζυγός, αλλά σε αντίθεση με αυτούς γεννήθηκε με μια σπάνια αυτογνωσία ότι, μπορεί και πρέπει να γίνει καλύτερος. Και αυτή η τάση για βελτίωση, δεν μένει μόνο στο θέμα εξυπνάδας/γοητείας, αλλά εισδύει σε κάθε τομέα της ζωής του και δη στα επαγγελματικά/ οικονομικά/ ακαδημαϊκά. Ο Άρης που είναι εξηρμένος στο ζώδιό του, τον κάνει να αντιλαμβάνεται τον ανταγωνισμό που υπάρχει μεταξύ αρσενικών σε όλο το ζωικό βασίλειο,  "για μια θέση στον ήλιο" (γυναίκες, επίγεια αγαθά, κοινωνικό στάτους), αλλά επειδή είναι και ο κυβερνήτης Κρόνος στο μενού, έχει επίγνωση ότι ξεκινώντας από χαμηλά, με σκυμμένο το κεφάλι, μεθοδικότητα, επιμονή, αντικειμενική εκτίμηση των δυνατοτήτων του και ποτέ υπερτίμησή τους (με πιάνεις, άνδρα Λέοντα;)--έτσι μόνο κερδίζει και διατηρεί τα κεκτημένα. Σαν σοφιστικέ Αιγόκερως, φροντίζει να καλλιεργεί το πνεύμα και την εικόνα του, όχι τόσο γιατί απολαμβάνει να είναι διαννοούμενος, (όσο ο σοφιστικέ Ζυγός), αλλά γιατί αυτά του προσθέτουν πόντους στις κοινωνικές συναναστροφές. 
 • ο λαϊκός τύπος Αιγόκερω. Δεν έχει ίχνος εγκεφαλικότητας πάνω του και δεν ντρέπεται γι'αυτό. Όπως περιγράφει ο Τέννεσι Ουίλλιαμς τον κτηνώδη Στάνλεϊ Κοβάλσκι, Αιγόκερω: απεχθάνεται όσους και όσες έχουν προσποιητά λεπτούς τρόπους συμπεριφοράς, ευαισθησίες, ποιητικότητες, σαβουάρ βιβρ, εκπαίδευση σε ανώτερα ιδρύματα (και όχι στη Μεγάλη Σχολή του Δρόμου!), παντός είδους εξευγενισμό (και εξανθρωπισμό). Είναι μαλωμένος με την ευγένεια και απολαμβάνει να πετάει λάσπη πάνω στη λευκή σου φινέτσα. Αχ, δεν είχε χρόνο να ασχοληθεί με τέτοιες τρίχες, γιατί είναι πρακτικός τύπος, που όταν η ζωή του πετούσε πέτρες αυτός μάθαινε να τις στίβει. Ένας κομπλεξισμός κατωτερότητας υποβόσκει σαν σκουλήκει μέσα στον ψυχισμό του και αυτό έχει τις ανάλογες συνέπειες στη σχέση του μαζί σου, φίλη Λιονταρίνα...
 ***
Γνωριμία και συμβατότητα.

 • με σοφιστικέ Αιγόκερω. Αυτός έρχεται κοντά σου μαγνητισμένος από τον εξωστρεφή και δυναμικό χαρακτήρα σου. Σαν σοφιστικέ αγόρι, μπορεί να εκτιμήσει μια επιβλητική Λιονταρίνα και αφήνει τις εύθραυστες, υποχωρητικές, υπερθηλυκές, παθητικές, Ζυγίνες, Παρθένες, Ψαρίνες στο συνάδελφό του λαικό Αιγόκερω, που του ταιριάζουν γάντι. Όταν λέει ότι του αρέσουν οι γυναίκες με προσωπικότητα, το εννοεί: θα καθίσει στο πρώτο ραντεβού να συζητήσει μαζί σου για πολιτικά, κοινωνικά, καριερικά. Νιώθει άρχοντας με μια γυναίκα που έχει γνώμη πάνω στα "ανδρικά" ενδιαφέροντα, αλλά ταυτόχρονα ξέρει πως, να στρώνει το μέικ απ της και να συνδυάζει το κατάλληλο σκουλαρίκι με το σωστό γοβάκι. Από την αρχή της γνωριμίας, σου ξεδιπλώνει τη φιλοσοφία ζωής του: αν θέλει οικογένεια και γάμο σύντομα, αν σκέφτεται αλλαγή καριέρας ή καινούριο πτυχίο ή σεμινάριο, αν επιδοκιμάζει ή αποδοκιμάζει συγκεκριμένα lifestyle, πολιτικές απόψεις, κοινωνικούς ρόλους. Έχετε τόσους προβληματισμούς να συζητήσετε μαζί, και σε τέτοια διανοητικά ύψη και βάθη, ώστε δεν χορταίνετε να βρίσκεστε μόνοι οι δυο σας σε ένα τραπέζι και να ανταλάσσετε σκέψεις. Κι ευτυχώς για σένα Λιονταρίνα, δεν έχεις μπροστά σου έναν ξεροκέφαλο Λέοντα που προσπαθεί να σου επιβάλλει τις θεωρίες του με το ζόρι, για να τον θαυμάσεις, αλλά έναν χαμηλόφωνο Αιγόκερω που σε ακούει με προσοχή και σίγουρα δεν θα σε προσβάλλει αν αυτά που λες δεν του ακούγονται σοφά. Αντίθετα, θα κρατήσει προστατευτικά το μικρό σου χέρι (έλιωσες;) μέσα στο δικό του και θα πει: "Τι έχω κάνει για να αξίζω έναν άγγελο όπως εσύ;"
 • με λαϊκό παιδί Αιγόκερω. Πολύ θα ήθελα να πω ότι ο ανώριμος τύπος Αιγόκερω έρχεται κοντά σου γιατί θαυμάζει την προσωπικότητά σου, αλλά αυτό βρίσκεται πολύ μακριά από την αλήθεια. Ο λαϊκός Αιγόκερως, τείνει να προτιμά γυναίκες με έντονο σεξαπίλ, και είναι πολύ πιο σαρκικός από τον σοφιστικέ-- που απλώς θα σου πιάνει το χέρι, ενώ θα σου κάνει έρωτα με το μυαλό του. Μην ξαφνιαστείς αν πέσουν γλωσσόφιλα και χουφτώματα, πονηρά μηνύματα, κλπ. από το πρώτο δεκάλεπτο που περνάτε μαζί. Σιγά μην καθίσει να αναλύσει την εξωτερική πολιτική της Ρωσίας, το πολύ να σε ρωτήσει τα βασικά σε μια πρόταση: "Πώς σε λένε; Πού μένεις; Έχεις αδέρφια;" και τσουπ!, χάνεις το φως σου από το ξαφνικό του πράγματος. Αν ήσουν Τοξοτίνα, Παρθένος, Ζυγίνα, θα έκανες πάρτυ- έλα όμως που είσαι Λιονταρίνα και θέλεις το ρομαντισμό σου...
 ***
Σχέση με βάθος.
 • με σοφιστικέ Αιγόκερω. Οι προοπτικές είναι θεσπέσιες. Σε καλεί στη δουλειά του για να του κάνεις συντροφιά. Έχει ένα σοβαρό πρότζεκτ, αλλά βρίσκει χρόνο για χάρη σου. Σε γνωρίζει στους συναδέλφους του, που είναι η δεύτερη οικογένεια γι'αυτόν. Σε ρωτά αν ξέρεις να μαγειρεύεις κι αν θα ήθελες να του προσφέρεις ένα σπιτικό δείπνο. Τί άλλο θέλεις να κάνει για να σε πείσει ότι έχει σοβαρά σχέδια για τους δυο σας; Και, το ξέρεις, φαίνεται άλλωστε, είναι το είδος άνδρα που θα ήθελες να γνωρίσεις στους γονείς σου, είναι εγγυημένο ότι θα τους εντυπωσιάσει. Είναι λογικός, σταράτος, προσγειωμένος, σταθερός, σεμνός, σεβαστικός στους μεγαλύτερους, εργατικός, με μια τάξη που ξεκινά από το νοικοκυρεμένο στην εντέλεια δωμάτιό του, την προσεγμένη σύνταξη στα μηνύματα που σου γράφει, και φτάνει ως τις τακτοποιημένες υποχρεώσεις του προς ολόκληρη την κοινωνία και τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά. Αν αποφασίσεις να του πεις το "ναι" και προχωρήσετε σε γάμους και οικογένειες, είναι σαφές ότι σε θέλει "όπως είσαι", είναι ο κλασικός κουβαλητής του σπιτιού, που βασίζεται οικονομικά μόνο στον εαυτό του και στην ανάγκη, μπορεί να ζήσει ταπεινά, αλλά με αυτάρκεια. Οι ανάγκες σου, είναι ευθύνες του. Θα γίνεις το γλυκό του βάρος και θα κινεί γη και ουρανό για να σου προσφέρει όσα τελικά μπορεί. Στις παρατυπίες και τα ελαττώματά σου, κάνει τα στραβά μάτια, κι αυτό πρέπει να το εκτιμήσεις. Διότι, μόνο ανόητος δεν είναι, κι (ότ)αν αντιληφθεί ότι δε νιώθεις όσα πρέπει γι'αυτόν, θα βγει από τη ζωή σου, αθόρυβα και συνετά, αφήνοντάς σε να βρεις κάτι καλύτερο (ξέρει ότι δε θα βρεις). Δε θα σε ξαναενοχλήσει.
 • με λαϊκό-παιδί-Αιγόκερω. Η έννοια του βάθους είναι σχετική, με αυτή την εκδοχή Αιγόκερω. Όπως είπαμε, οι σχέσεις γι'αυτόν περνούν από το κρεβάτι και φτάνουν ώς την κοινωνική σύμβαση της δημιουργίας οικογένειας. Μπορεί να μείνει και θα μείνει, αδιανόητα σταθερός σε αυτή τη σχέση, για χρόνια και για όλη του τη ζωή. Θα τον έχεις δέσει και θα σε έχει δέσει, επειδή του αρέσουν οι δεσμεύσεις. Του αρέσει η φάση, να έχει μια σύζυγο και να φτιάξει μια οικογένεια. Αλλά κυρίως, το να έχει ένα σταθερό κρεβάτι και μια γυναίκα μέσα στο σπίτι να τον περιμένει. Παραδόξως, οι γυναίκες που επιλέγει, κάνουν συνήθως για κρεβάτι, παρά για οικογένεια, αλλά τώρα ασχολούμαστε με εσένα, Λιονταρίνα, που γνωρίζουμε καλά ότι συνδυάζεις το σέξι θηλυκό, την σύζυγο, μητέρα και καριερίστα. Δε νομίζεις ότι είσαι πάρα πολλά πράγματα για να σε αντέξει ο εγωισμός του; Το εν λόγω παλικάρι, θα υποφέρει και θα σε κάνει να υποφέρεις, αν, μέσα σε δεσμό/γάμο, εσύ έχεις δικό σου εισόδημα, δική σου δουλειά, δικό σου κύκλο και κοινωνική ζωή-- κοινώς, αν βλέπει ότι είσαι αυτοδύναμη γυναίκα, επιτυχημένη, με αυτοπεποίθηση, εξωστρέφεια. Είσαι έτοιμη να κλειστείς στην κουζίνα; Όχι; Επίσης, μπορείς να ανεχτείς την ιδέα, ότι θεωρεί δικαίωμά του να έχει σεξουαλικές περιπέτειες (χωρίς συνήθως να επενδύει συναισθηματικά σε αυτές και χωρίς να τις βάζει πάνω από εσένα), ακόμα κι αν είστε χρόνια μαζί; Ο Αιγόκερως, ο ανώριμος κυρίως, έχει τη φήμη του "παίχτη", με δεκάδες εξωσυζυγικές ιστορίες- ερωμένες, που τις χρησιμοποιεί σαν σκεύη και τις ξεφορτώνεται χωρίς έλεος (πόσους έχουμε δει!). 
 ***
Sex.

 •  με σοφιστικέ Αιγόκερω. Αυτός εδώ, θα σου θυμίζει έντονα Ζυγό, με την προσέγγισή του στο σεξ. Τουτέστιν, πολύ προκαταρκτικό. Είναι σαν να σκέφτεται ότι είσαι μια εύθραυστη κούκλα, σε κοιτάζει στα μάτια με το ήρεμο βλέμμα του και σου εξηγεί τί θα κάνει, λες και είναι η πρώτη σου φορά. Είναι προσεκτικός σε κάθε κίνηση και φυσικά καθαρός (σωματικά και λεκτικά). Θα ήθελες να ακούσεις προστυχόλογα, αλλά για κάτι τέτοιο δοκίμασε καλύτερα τον Αιγόκερω2. Ο Αιγόκερως1, έχει κάτι σχεδόν πατρικό και προστατευτικό, οπότε, αν έχεις οιδιπόδεια συμπλέγματα θα περάσεις ωραία. Θα γίνεις το κοριτσάκι του, κι όχι το ...-άκι του. Η μεγάλη του αγκαλιά μπορεί να σε χωρέσει ολόκληρη και να σε εξαφανίσει μέσα της. Ακόμα, θα σε τοποθετήσει αναπαυτικά πάνω στα γόνατά του (αγαπημένη του στάση) και θα κουμαντάρει το σώμα σου με τα δυνατά χέρια του, όλα για να μην κουραστεί η πριγκίπισσά του! Έχει συνήθως ένα ντροπαλό χαμόγελο την ώρα του σεξ (εν αντιθέσει με το διαβολικό υφάκι του Αιγόκερω2) και συνηθίζει να κρύβει το πρόσωπό του στο λαιμό σου όταν είναι ερεθισμένος, καθώς και να πνίγει/καταπιέζει τη φωνή του, με διακριτικό τρόπο. Είναι σεμνός! Ακόμα και στην καθοδήγησή του, δεν γίνεται "αφέντης", αλλά ζητά αυτό που θέλει ευγενικά. Έχει τεράστια αυτοσυγκράτηση, πράγμα που σημαίνει δυο πράγματα: δεν θα τολμήσει να τελειώσει πριν από εσένα, και δεν θα καταλάβεις εύκολα από τις εκδηλώσεις του σώματός του, πόσο πραγματικά το απολαμβάνει.
 • με λαϊκό-παιδί Αιγόκερω. Ξέρεις ότι σε θέλει, γιατί ένα πράγμα είναι γραμμένο στο πρόσωπό του, όποτε βρίσκεστε κοντά. Η αλήθεια να λέγεται, δεν μπορεί να κρατήσει τα χέρια του μακριά από τις θηλυκές χάρες! Όλα σου τα λόγια και τις κινήσεις, τα εισπράττει ως σεξουαλικά υποννοούμενα και αρκεί ένα πολύ μικρό αποκαλυπτικό σημείο του σώματός σου, για να τον προκαλέσει. Σε αντίθεση με τον σοφιστικέ Αιγόκερω, αυτός αισθάνεται πιο άνετα με το σώμα του, είναι εκδηλωτικός και καυτός. Του αρέσει να φορά στενά εσώρουχα και εφαρμοστά ρούχα, να κυκλοφορεί γυμνός από τη μέση και πάνω, να μυρίζει ιδρώτα, να είναι αξύριστος στο πρόσωπο και άγριος. Το βλέμμα του είναι παθιασμένο και το χαμόγελό του σκοτεινό, η στάση του σώματός του δείχνει άντρα έτοιμο για όλα. Στα προκαταρκτικά είναι βιαστικός και άγαρμπος, φιλάει απότομα και άκομψα--καταστρέφοντας τη μεγαλεπήβολη σκηνοθεσία που έχεις στο Λεόντειο μυαλό σου για το "τέλεια εκτελεσμένο" σεχ. Είναι λίγο άρπα-κόλλα. Κάπως ωμός. Τρυφερότητες πολλές, δεν έχει κατά τη διάρκεια. Του αρέσει το άγριο και ελαφρώς ταπεινωτικό σεξ: να σε βάλει κάτω να σου δείξει. Και θα σου δείξει καλύτερα, όσο πιο πολύ τον προκαλέσεις. Του αρέσει να τον ανάβεις εσύ, να του το ζητάς με τον τρόπο σου, να γίνεσαι η πρόστυχη υποτακτική του (η π. του, τέλος πάντων), ακόμα και να τον παρακαλάς, χαϊδεύεις, μαλάζεις. Αρχίζεις να τρίβεσαι πάνω του, ερεθίζεται. Δημόσια, δεν ντρέπεται να τον βλέπουν να φασώνεται. Του αρέσει να επιδεικνύει προς πάσα κατεύθυνση πόσο αρσενικό είναι και πως τρελαίνει τις γυναίκες. Του αρέσει να επιδεικνύει εσένα και τη σεξουαλική σας χημεία. Βέβαια, όταν είναι φρέσκια η σχέση σας, είναι μονογαμικός- όμως είναι θέμα χρόνων να ξενοκοιτάξει. Έτσι, για την κ@υλα και ξεκαθαρίζοντας ότι έχει σοβαρή σχέση. Η ποιότητα του ως εραστή, αυξάνεται με την εμπειρία. Μετά τη μέση ηλικία, γίνεται όλο και λιγότερο παρτάκιας στο σεξ και πιο "εργάτης". Να σημειωθεί ότι η σεξουαλική αποχή, μπορεί να τον κάνει ταύρο. Αν αναγκαστεί να σε βλέπει μια φορά τη βδομάδα, τότε είναι που θα φεύγουν οι τάβλες από το κρεβάτι σας. 


https://i1.wp.com/lifenewscy.com/wp-content/uploads/2017/05/aggelopoulos-papadopoulou.png?fit=1200%2C600
Ντάνος (Αιγόκερως) - Παπαδοπούλου (Λέων) Just imagine......

1 σχόλιο:

 1. ποσο μεσα πεφτεις!! εχω δει αστερακια! δυστυχως εμενα μ αρεσουν παντα οι αλητες Αιγοκεροι, με τους φρονιμους ξενερωνω. αχ απο τους καλυτερους αντρες

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε Τα Σχόλιά Σας!!

Από το Blogger.