Λεσβία Λέων και Λεσβία Σκορπιός. Ταιριάζουν;

5:13 π.μ.
Κλασικό ζευγάρι Σκορπιού-Λέοντα (90210)

1.Χημεία

Υπάρχει μια σχέση δέσμευσης εδώ, με βασικά συστατικά της τον σεβασμό της μίας προς την άλλη, αλλά και τη δυσπιστία. Έχουμε μια αδίστακτη κυνηγό (την Λέοντα) και μια σκοτεινή γυναίκα-μαγνήτη (Σκορπιό). Καθεμία προσεγγίζει διαφορετικά τη ζωή. Η Λέων είναι φλογερά εξωστρεφής, κοινωνική, μερικές φορές φανταχτερή, έξυπνη σαν γάτα και αιώνια λάτρης της διασκέδασης. Η ανωτερότητα της Σκορπιού, βασίζεται σε μια δυνατή πίστη στον εαυτό της, που αποκλείει την ανάγκη χαμερπούς επιβεβαίωσης από την προσοχή του κόσμου- ξέρει την αξία της και γι'αυτό είναι διαρκώς κουλ. Η σχέση τους μπορεί να ξεκινήσει από φιλικές βάσεις, αφού περάσουν ώρες μαζί χαζολογώντας σαν αδελφές. Μετά το δεύτερο ραντεβού, όλοι οι παρατηρητές τους, θα νόμιζαν οτι αυτές οι δύο είναι παιδικές φίλες, ή στενές συγγενείς. Τους αρέσει να συζητούν για τα πάντα: οτιδήποτε καθημερινό κι ασήμαντο, καταλήγει σε διάλογο με βάθος. Γενικά και οι δυο τείνουν να παίρνουν πολύ σοβαρά τα πράγματα και να τα υπεραναλύουν. Ωστόπο, υπάρχει πάντα ο σεβασμός και η αγάπη, ώστε ακόμα και οι πιο ριζικές διαφωνίες τους, δεν δημιουργούν μίσος και απόσταση. Η μία ουσιαστικά <<χαϊδεύει>> τις διαφορές της άλλης. Οπότε, προχωρούν σε άλλα επίπεδα... ΑΣΤΡΟΒΡΟΧΗ

2.Συμβατότητα

Η λεσβία Σκορπιός και η λεσβία Λέων, είναι από τα ζώδια που <<δημιουργούν σχολή>> στην λεσβιακή κοινότητα, ή έστω μέσα στην λεσβιακή παρέα. Είναι κάτι σαν πρότυπα του λεσβιακού ζῆν. Οι δυο μαζί είναι ένας δυνατός συνδυασμός. Η Σκορπιός, είναι σε αυτή την περίπτωση ζευγαριού, το πρόσωπο που ενισχύει ανοιχτά τη Λέοντα ώστε να ακολουθήσει τα θέλω της. Η Λέων βέβαια, όταν συζεί με γυναίκες πιο <<παθητικές>>, συνηθίζει να παίρνει επάνω της τις ευθύνες, τα εργασιακά και οικονομικά βάρη, οικειοθελώς. Η Σκορπιός ωστόσο, που δεν είναι λιγότερο control freak, δεν πρόκειται να επαναπαυθεί στο ρόλο της γυναίκας για σπίτι, που ξεχνά τις φιλοδοξίες της για να γίνει <<η κυρία της κυρίας>>. Η Σκορπίνα κυνηγά ενεργά τους στόχους ζωής της <<εκεί έξω>> και ταυτόχρονα πιέζει και την Λιονταρίνα για να κυνηγήσει κάτι καλύτερο. Όχι, η Σκορπιός δεν συγχωρεί έναν μετριοπαθή χαρακτήρα που βολεύεται με ψίχουλα στη ζωή. Η Σκορπιός απογειώνει τα όνειρα που η Λέων συνήθως κρατά στα χαρτιά. Δίνει γκάζια στο ζευγάρι αυτό, είναι ιδιοφυία στο ξεπέρασμα εμποδίων και στην ανάπτυξη των πραγματικών ικανοτήτων. Στο τέλος η Σκορπίνα θα πιστωθεί τα θετικά αποτελέσματα από την επιμονή της να παροτρύνει την Λέοντα.

3.Ψυχολογία & Σέξ 

Η Λιονταρίνα είναι <<ηθικό στοιχείο>> και η Σκορπίνα αγωνίζεται στις σχέσεις της να είναι όσο πιο ειλικρινής και ξεκάθαρη γίνεται. Αναμενόμενο είναι οτι όταν αυτές οι δυο γυναίκες θα βρεθούν σε ερωτική σχέση, θα είναι αυστηρώς μονογαμικές. Ξέρουν από την αρχή, προτού δεσμευτούν, αν είναι έτοιμες γι'αυτό ή όχι. Αν το επιτύχουν, η σεξουαλική τους ζωή είναι το ιερό τους <<άδυτο>>. Σπάνια συζητούν με τις στενότερες φίλες τους για αυτό και σπάνια γίνονται σεξουαλικά εκδηλωτικές μπροστά σε κόσμο. Κατά βάθος η λεσβία Λέων θα ήθελε η Σκορπίνα να ήταν όσο το δυνατότερο περιορισμένη στο κρεβάτι. Μια άλλη κρυφή απαίτηση της Λιονταρίνας, είναι το πρόστυχο ντύσιμο (εσώρουχα) από την ερωμένη της. Για τη Σκορπιό, το να παραδώσει τον έλεγχο στη Λέοντα, δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα. Θα πρέπει πρώτα να πειστεί για τις σεξουαλικές ικανότητες της Λιονταρίνας, πριν εμπιστευθεί την ικανοποίησή της στα χέρια της. Και ως γνωστόν, η Λιονταρίνα δεν θέλει τίποτα άλλο στο σεξ, παρά να έχει το θύμα της ανυπεράσπιστο από κάτω της, για να ασχοληθεί όπως θέλει και για όση ώρα θέλει μαζί της, πριν της δώσει την ικανοποίηση που περιμένει. Το να <<δίνει>> είναι πιο απολαυστικό για τη Λέοντα από το να <<δίνεται>>. Είναι καθήκον της να φτάσει τη Σκορπίνα μέχρι την οργασμική απόγνωση.
    ΑΣΤΡΟΒΡΟΧΗ

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Γράψτε Τα Σχόλιά Σας!!

    Από το Blogger.